Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Gerrard για Lucas: «Ελπίζω να μείνει»

Gerrard για Lucas: «Ελπίζω να μείνει»

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Steven Gerrard επανέλαβε πως ευελπιστεί να παραμείνει  ο Lucas στο Λιμάνι, καθώς πιστεύει πως «πάντα θα υπάρχει θέση για εκείνον στην ομάδα». Ο Lucas έκλεισε δέκα χρόνια στην ομάδα, όμως αναμένεται να συζητήσει με τον Klopp στο τέλος της χρονιάς για το μέλλον του στην ομάδα.

«Ό,τι κι αν κάνει, του εύχομαι τα καλύτερα. Ευελπιστώ πως θα μείνει. Υπάρχει πάντα μία θέση για τον Lucas στην ομάδα, είτε φύγει είτε μείνει»

Επίσης, εξήρε τον Lucas ως παίκτη και ως χαρακτήρα, λέγοντας τα καλύτερα.

«Χαμογελάω όταν σκέφτομαι τον Lucas, γιατί έχω μιλήσει για εκείνον σαν παίκτη και για όσα δίνει στην ομάδα με ή χωρίς την μπάλα, αλλά και σαν άνθρωπος είναι το ίδιο σημαντικός. Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στην ζωή μου»

«Ως προπονητής της U18, το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορώ να κάνω για τον Lucas είναι πως στην ακαδημία έχουμε πολλούς παίκτες οι οποίοι είναι καλοί με την μπάλα. Ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μου είναι στο αν μπορώ να τους κάνω σαν τον Lucas χωρίς την μπάλα. Πιστεύω πως αν ‘μπολιάσουμε’ τα παιδιά με μπόλικο Lucas, τότε η ακαδημία θα παράγει περισσότερους παίκτες που θα είναι έτοιμοι σωματικά για την πρώτη ομάδα επειδή θα είναι ευλογημένα με αυτό. Ο Lucas έχει ταλέντο όχι μόνο με την μπάλα, αλλά και χωρίς αυτήν»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com