Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο κόσμος στηρίζει τα πλάνα για νέο προπονητικό κέντρο

Ο κόσμος στηρίζει τα πλάνα για νέο προπονητικό κέντρο

Την ευρεία στήριξη του κόσμου για την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου της Liverpool, το οποίο θα κατασκευαστεί στο Kirkby και θα προπονείται η πρώτη ομάδα με τις ακαδημίες, φέρεται πως έχει η Liverpool.

Στην δημόσια διαβούλευση, η οποία δημοσιεύθηκε στο σαιτ του δημοτικού συμβουλίου του Knowsley, το 94% ήταν θετικό στην κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου στο Kirkby, η οποία θα κοστίσει 50 εκατομμύρια λίρες. Είναι μια σημαντική ώθηση για τα πλάνα της Liverpool, η οποία ελπίζει να έχει την έγκριση του συμβουλίου σύντομα, με την προοπτική να ξεκινήσουν οι εργασίες από του χρόνου και να εγκατασταθούν στο Kirkby μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Το παρόν σχέδιο ζητάει ολική άδεια για μερικές πτυχές του σχεδίου και άδεια σκιαγράφησης για τις κυριότερες βελτιώσεις εντός του πρότζεκτ, που περιλαμβάνει ένα νέο προπονητικό κέντρο για την πρώτη ομάδα και την U23, ένα κλειστό γήπεδο και ένα νέο κέντρο γονέων, ενώ ως μέρος της συμφωνίας με το Knowsley, η Liverpool θα χτίσει πέντε νέα γήπεδα και νέα αποδυτήρια στα εναπομείναντα μέρη των γηπέδων Eddie McCardle. 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com