Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το Λονδίνο την πάει πολύ!!

Το Λονδίνο την πάει πολύ!!

Με μια εξαιρετική εμφάνιση για μια ώρα αγώνα, η Liverpool πέρασε επιβλητικά από το Λονδίνο διαλύοντας με 0-4 τη West Ham και πλέον απέχει 3 βαθμούς από την επιστροφή της στο UEFA Champions League. Οι «Κόκκινοι» παραταχθηκανμε 4-1-3-2 και είχαν έναν εξαιρετικό Coutinho στο κέντρο του γηπέδου αυτή τη φορά να κουβαλά και να μοιράζει μπάλα ενώ είχαν έναν εξαιρετικό Daniel Sturridge που έδειξε ξανά πως όταν είναι υγιής μπορεί να κάνει πολύ εύκολα τη διαφορά με το ταλέντο που διαθέτει και την ικανότητα του στο σκοράρισμα ξεχωρίζοντας σα… τη μύγα μέσα στο γάλα. Το ματς:

Ά ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο είδαμε στα πρώτα 45′ στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου. Η Liverpool με την είσοδο του Sturridge στην ενδεκάδα είχε μια κίνηση αλλά και την ικανότητα να αξιοποιεί την ικανότητα του Άγγλου επιθετικού στο ένας εναντίον ενός. Ο Matip στο 11′ σημάδεψε το δοκάρι με σκαστή κεφάλια μετά από εκτέλεση κόρνερ του Coutinho ενω λίγο πριν ο Byram είχε μπει επικίνδυνα από δεξιά σε ανισορροπία της άμυνας των Reds αλλά το σουτ του πήγε άουτ. Γύρω στο 25′ μετά από ωραία ομαδική επίθεση της ομάδας του Klopp από τα πλάγια ο Milner σούταρε πάνω στον Adrian από την άκρη της περιοχής στα αριστερά. Αμέσως μετά ένα σουτ του Fernandes φάνηκε να αιφνιδιάζει τον Mignolet που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 36′ σε μια φάση που θύμισε τη Liverpool του 2013-2014, ο Coutinho έβγαλε μαγική πάσα στον Sturridge που έσπασε το τεχνικό οφσάιντ σε βάρος του Winston Reid και έχοντας στο έλεος του τον Adrian τον πέρασε και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου υπήρξε μια ακόμη σπουδαία στιγμή αυτή τη φορά για τη West Ham. Στο 45′ μετά από κόρνερ ο Ayew έχασε ασύλληπτη ευκαιρία καθώς 1 μετρό πριν τη γραμμή και με το Mignolet ουσιαστικά εξουδετερωμένο πλάσαρε στη ρίζα του δεξιού στύλου και στην επαναφορά δεν βρηκε τη μπάλα γεμάτα και ο Mignolet μάζεψε τη μπάλα.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ :
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησα πολύ ζωηρά με πολλαπλή φάση για τους φιλοξενούμενους. Σε πρώτο χρόνο ο Adrian σταματά το σουτ του Sturridge μετα απο κόντρα και στη συνέχεια ο Lallana σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Adrian διώχνει με το δεξί πόδι και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ισπανός πορτιέρο έδιωξε χαμηλά το σουτ του Wijnaldum. Στο 60′ ο Wijnaldum πιάνει φοβερό σουτ εκτός περιοχής ενώ η μπάλα έπεφτε προς το τερέν, το οποίο τράνταξε το δοκάρι και έπειτα η μπάλα έφθασε στον Coutinho που με εξαιρετικό σλάλομ από τον άξονα εκτέλεσε χαμηλά στη γωνία για το 0-2. Αμέσως μετά σε κόρνερ της West Ham η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Wijnaldum, ο Swarbrick ίσως θεώρησε πως δεν το ήλεγχε καιψε δεν κοίταζε και από την κόντρα επίθεση ο Coutinho εκτέλεσε μέσα από την περιοχή για το 0-3 μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες των γηπεδούχων. Επόμενη φάση το τρίτο δοκάρι της Liverpool με σουτ του Origi Εκτός περιοχής να βρίσκει στην οριζόντια δοκό. Αυτό που δεν κατάφερε στο 65′ το πέτυχε στο 76′ ο Βέλγος παίρνοντας το rebound μετα το γύρισμα του Sturridge και το «τζούφιο» σουτ του Wijnaldum. Έκτοτε στο ματς δεν συνέβη κάτι σπουδαίο και η Liverpool πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο καλύπτοντας παραλληλα και έδαφος σε ενδεχόμενη μάχη του goal average. Πλέον χρειάζεται νίκη απέναντι τη Middlesbrough την άλλη Κυριακή στο Anfield ώστε να πανηγυρίσει την επιστροφή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ανεξάρτητα τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων! YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com