Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Lovren: «Χρειαζόμαστε καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη»

Lovren: «Χρειαζόμαστε καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη»

Στην παραδοχή πως η Liverpool θα χρειαστεί να βελτιωθεί στην άμυνα αν προκριθεί στο Champions League την επόμενη χρονιά, κατέληξε ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός μας, Dejan Lovren. Παρά ταύτα, προσπάθησε να δικαιολογήσει την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, η οποία φέτος έχει δεχθεί 42 γκολ στο πρωτάθλημα.

«Είμαστε μια επιθετική ομάδα και ως εκ τούτου, έχουμε πολλούς παίκτες στην επίθεση. Επομένως, θα αφήσεις μόνο δύο παίκτες πίσω. Ειδικά όταν παίζεις με καλύτερες ομάδες, ή γρηγορότερους επιθετικούς, θα πάρουν μια ευκαιρία και θα την εκμεταλλευτούν. Βλέπεις πως σήμερα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αμύνεσαι, σαν ομάδα. Μακάρι να μπορούσα να σταματήσω τρεις παίκτες μόνος μου αλλά δεν είναι δυνατόν. Είναι ομαδική δουλειά και το δείξαμε στα τελευταία τρία ματς, και ιδίως στην αρχή της χρονιάς»

«Είναι φυσιολογικό να θέλουν να μιλάνε για την άμυνα. Αλλά είναι και άλλες ομάδες, όπως η City, η οποία σκοράρει συχνά, αλλά δέχεται και γκολ συχνά. Δεν είναι φυσιολογικό να σκέφτεσαι περισσότερο αμυντικά γιατί τότε θα κρατήσεις το μηδέν, αλλά δεν θα σκοράρεις πέντε γκολ στο παιχνίδι. Ωστόσο, πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα, ειδικά στο Champions League, καθώς είναι οι καλύτεροι κάθε λίγκας»

«Βλέπεις την Barcelona και την Juventus. Δεν δέχονται εύκολα γκολ, αμύνονται με συνέπεια, περιμένουν. Ξέρουν πως σε 94 λεπτά θα έχουν δύο τρεις καλές ευκαιρίες και έχουν τόσους καλούς επιθετικούς που θα εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία και αυτό ήταν. Το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα είναι οι τρεις βαθμοί. Όλοι θέλουν να δουν την ομάδα τους να παίζει καλά, όμως αν θες να πας στον τελικό, ή, στην περίπτωσή μας, στα επόμενα δύο ματς, χρειάζεται να πάρεις τους έξι πόντους. Όπως είπε και ο Jurgen, μπορείς να πάρεις παιχνίδια, όμως για να πάρεις το πρωτάθλημα, πρέπει να αμύνεσαι. Πρέπει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση» κατέληξε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com