Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κλεισμένο θεωρεί τον Robertson η Mirror/ Φήμες και για Maguire

Κλεισμένο θεωρεί τον Robertson η Mirror/ Φήμες και για Maguire

Δεδομένη θεωρεί τη μετεγγραφή του Andrew Robertson από τη Hull City  στη Liverpool σημερινό δημοσίευμα της Sunday Mirror. Μάλιστα, αναφέρει πως η Liverpool θα ανακοινώσει τη μετεγγραφή του παίκτη μόλις ανοίξει επίσημα η μετεγγραφική περίοδος του καλοκαιριού.

Ο Robertson είναι ένα όνομα που μας έχει απασχολήσει από το προηγούμενο καλοκαίρι ωστόσο το συγκεκριμένο δημοσίευμα θεωρεί πως είναι μόνο θέμα χρόνου ώστε να τον δούμε στα κόκκινα.

Ωστόσο πάει και ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας πως οι Reds θα προσπαθήσουν να νικήσουν άλλες ομάδες στην κούρσα για τον Harry Maguire, κεντρικό αμυντικό επίσης των Τίγρεων. Ο Maguire παρότι η Hull παλεύει από την αρχή της χρονιάς να αποφύγει τον υποβιβασμό διάγει μία πάρα πολύ καλή σεζόν και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Σίγουρα όμως θα αποτελεί λύση ροτέισον αν όντως αληθεύουν οι φήμες περί ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο του.

Όσον αφορά στον Robertson, αποτελεί έναν παίκτη με πάρα πολλές δυνατότητες και καλό θα ήταν να μην αποκλείσουμε το όνομά του καθώς πληροί πολλά κριτήρια ώστε να μπορεί να συναγωνισθεί την επόμενη σεζόν τον James Milner στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η πηγή όμως δεν ανήκει ασφαλώς στςι αξιόπιστες και καλό θα ήταν να μην ασχοληθούμε με το σενάριο υπέρ το δεόν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com