Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Gerrard: «Φερθήκαμε στον Torres σαν βασιλιά»

Gerrard: «Φερθήκαμε στον Torres σαν βασιλιά»

Μιλώντας στην εκπομπή ‘Premier League Heroes’, ο Steven Gerrard αναφέρθηκε στο πως εκείνος, ο Rafa Benitez και ο Jamie Carragher βοήθησαν τον Torres να τονώσει την αυτοπεποίθηση του και να βγάλει το καλύτερο του εαυτού του.

«Ήταν απόλαυση να παίζεις πίσω από εκείνον. Η ευθύνη μου ήταν να του προσπαθώ να του σερβίρω ασίστ. Και επίσης, είχα την ευθύνη ως αρχηγός να νιώθει καλά. Όχι μόνο εγώ, αλλά και με την βοήθεια του Jamie, είχαμε πολύ σεμνά αποδυτήρια και αμέσως καταλάβαμε πως για να έχουμε επιτυχίες, πρέπει να έχουμε έναν επιθετικό που θα ένιωθε σαν να ήταν ο σημαντικότερος στα αποδυτήρια. Όχι μόνο εμείς, αλλά όλο το επιτελείο βοήθησε σε αυτό. Έβγαλε όλη αυτή την αυτοπεποίθηση στο γήπεδο – με τον σωστό τρόπο. Το νούμερο 9 της Liverpool, ο παίκτης που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ και θα φέρει γκολ, είναι σημαντικό να νιώθει ο πιο σημαντικός στα αποδυτήρια»

Μπορεί ο Torres να ήταν φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες, ωστόσο ένα πρόβλημα στο γόνατο του τον κατέστησε φάντασμα του εαυτού του τους τελευταίους 18 μήνες, με την Liverpool να τον παραχωρεί στην Chelsea τον χειμώνα του 2012 έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών, ποσό ρεκόρ για μεταγραφή παίκτη από ομάδα της Premier League σε άλλη ομάδα της Premier. Ο Gerrard αναφέρθηκε σε αυτούς τους τελευταίους 18 μήνες με λύπη, κυρίως για τον τρόπο που έφυγε (ως φάντασμα του εαυτού του), αλλά πιστεύει πως οι φίλαθλοι της Liverpool τον έχουν συγχωρέσει.

«Ήταν λυπηρό το ότι τελείωσε έτσι. Όμως πιστεύω πως η πλειοψηφία των φιλάθλων μας τον έχουν συγχωρέσει. Εξάλλου, έχει όμορφες αναμνήσεις από τις μέρες του στην Liverpool»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com