Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πρώτη στο «Fair play» η Liverpool

Πρώτη στο «Fair play» η Liverpool

Την πρωτιά στον άτυπο βαθμολογικό πίνακα του Fair Play διατηρεί η Liverpool, η οποία πάει στην προτελευταία αγωνιστική με προβάδισμα στην σχετική κατηγορία έναντι των υπόλοιπων ομάδων και είναι πολύ κοντά στο να τερματίσει πρώτη ως η πιο «καθαρή» ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι «Reds» έχουν συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς στον πειθαρχικό έλεγχο, με 216 πόντους, οι οποίοι μεταφράζονται σε 54 κίτρινες και καμία κόκκινη κάρτα. Οι κίτρινες κάρτες δίνουν 4 πόντους, 10 πόντους η κόκκινη μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα και 12 πόντους οι απευθείας κόκκινες κάρτες.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Swansea με 220 βαθμούς, ενώ στην άλλη άκρη του βαθμολογικού πίνακα βρίσκουμε τη Watford, με 346 βαθμούς, ήτοι 76 κίτρινες και 4 κόκκινες κάρτες. Όσον αφορά τους άμεσους «ανταγωνιστές» της Liverpool στην πρώτη εξάδα, οι ομάδες του Manchester βρίσκονται στην τελευταία πεντάδα, με την Chelsea να βρίσκεται στα μισά της βαθμολογίας αυτής, ενώ Tottenham (240) και Arsenal (256) βρίσκονται στις θέσεις 5 και 6 αντίστοιχα.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η Liverpool είναι τόσο «soft» ομάδα. Οι «Reds» είναι στην τρίτη θέση με τα περισσότερα τάκλιν ανά αγώνα με 19.1, πίσω από Everton (19.2) και Middlesbrough (19.4). Να τονίσουμε ότι πια το βραβείο Fair Play δεν σημαίνει θέση σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά χρηματικό έπαθλο, το οποίο δίνεται στις πιο «καθαρές» ομάδες των πιο «καθαρών» πρωταθλημάτων.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com