Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στήριξη Klopp Σε Huddersfield Ενόψει Play-Off

Στήριξη Klopp Σε Huddersfield Ενόψει Play-Off

Την στήριξή του στην Huddersfield Town εξέφρασε ο Jurgen Klopp, ενόψει των ημιτελικών των Play-Off της Championship, στα οποία η Huddersfield θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Sheffield Wednesday, προκειμένου να βρεθεί στον τελικό του Wembley και να διεκδικήσει την άνοδό της στην Premier League, στην οποία έχει να αγωνιστεί από το 1972.

Την αποκάλυψη αυτή, έκανε ο προπονητής της Huddersfield, David Wagner. Έχοντας δουλέψει 4 χρόνια στην Dortmund II (η Β’ ομάδα της Dortmund – αντίστοιχη της Liverpool U23 – η οποία φέτος αγωνίζεται στην Regionalliga West, που αντιστοιχεί στην αγγλική League 2), βρίσκεται ακόμα σε επικοινωνία με τον Klopp, καθώς οι δύο άνδρες είναι πολύ καλοί φίλοι. Ο ίδιος παραδέχθηκε πως τηλεφώνησε στον Klopp για να ζητήσει συμβουλές για τα δύο ματς απέναντι στην Sheffield Wednesday, και ανέφερε πως ο Klopp ήταν πρόθυμος να βοηθήσει.

«Μιλήσαμε σήμερα στο τηλέφωνο και φυσικά μας ευχήθηκε τα καλύτερα. Μίλησα μαζί του για την εμπειρία του από τους διπλούς αγώνες, έχοντας πάει στο Champions League και στο Europa League. Πιστεύω πως θα παρακολουθήσει το ματς αν έχει χρόνο»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com