Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Τέλος Σεζόν Για Την U23 Με Χατ-Τρικ Για Τον Toni Gomez

Τέλος Σεζόν Για Την U23 Με Χατ-Τρικ Για Τον Toni Gomez

Σε φιλικό αγώνα, ο οποίος διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Kirkby, η U23 της Liverpool ολοκλήρωσε την σεζόν επικρατώντας με 4-1 της Mansfield, με τον 18χρονο Πορτογάλο επιθετικό Toni Gomez να σημειώνει χατ-τρικ, σκοράροντας με το δεξί πόδι, το αριστερό πόδι και με κεφαλιά. Ο προπονητής Mick Garrity παρέταξε μια εντελώς διαφορετική 11αδα σε σχέση με αυτή που επικράτησε της Everton με 1-2 στο Goodison Park την Δευτέρα, ενώ είδε τους Cameron Brannagan και Lloyd Jones να επιστρέφουν, καθώς ολοκλήρωσαν τους δανεισμούς τους σε Fleetwoοd Town και Swindon Town αντίστοιχα. Επίσης επέστρεψαν οι Juanma (τραυματίας) και Shamal George.

Η Liverpool προηγήθηκε στο όγδοο λεπτό, με τον Jones να σκοράρει, μετά από κόρνερ του Brannagan. Συμμετοχή στο δεύτερο γκολ ξανά για τον Brannagan, με το φάουλ που εκτέλεσε να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και τον Gomez να παίρνει το ριμπάουντ και να πλασάρει με το αριστερό στην ουσιαστικά απροστάτευτη εστία της Mansfield, με τον τερματοφύλακά της να είναι εξουδετερωμένος από την βουτιά του στο φάουλ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 2-0 υπέρ της Liverpool.

Το δεύερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον νεαρό Marley Blair να μπαίνει στην θέση του Juanma, σημειώνοντας την δεύτερη συμμετοχή του με την U23. O Toni Gomez συνέχιζε να είναι μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα, απειλώντας με χαμηλό σουτ στο 57, το οποίο έβγαλε με δυκολία ο αντίπαλος τερματοφύλακας, και στο επόμενο λεπτό σκόραρε για δεύτερη φορά, κάνοντας το 3-0. Η Mansfield κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Michel Parker, έπειτα από άτσαλο μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή. Το τελικό 4-1 σημείωσε ο Toni Gomez με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Sam Hart.

Τέλος σεζόν για την U23, με τους περισσότερους παίκτες να αναμένουν με αγωνία το τι μέλλει γενέσθαι στις καριέρες του.

11αδα Liverpool: George, Kane Lewis, Whelan, Jones (Parker, 62), Juanma (Blair, 45), Brimmer, Brannagan, Williams, Hart, Camacho, Toni Gomes

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com