Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για Συμφωνία Keane – Liverpool Κάνει Λόγο η Mirror

Για Συμφωνία Keane – Liverpool Κάνει Λόγο η Mirror

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Mirror, ο Michael Keane αποτελεί τον πρώτο στόχο του Jurgen Klopp για την ενίσχυση της ομάδας στο κέντρο της άμυνας και είναι αισιόδοξος πως θα καταφέρει να τον φέρει στο Anfield, με την Liverpool να βρίσκεται κοντά στην αγορά του παίκτη έναντι 25 εκατομμυρίων λιρών.

Σύμφωνα με την Mirror, υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Liverpool και του παίκτη, με την Burnley να προσπαθεί να τον κρατήσει στην ομάδα το καλοκαίρι, ωστόσο οι πιθανότητες είναι κατά της. Ο ίδιος ο παίκτης περιμένει να δει αν η Liverpool θα καταφέρει να βγει τέταρτη, πριν υπογράψει συμβόλαιο, πιθανότατα τεσσάρων ετών.

Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Manchester United, ωστόσο ο Mourinho δεν έχει δείξει θέληση να προσεγγίσει τον παίκτη. Επίσης ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Tottenham και Everton, ωστόσο η Liverpool έχει προβάδισμα για την απόκτησή του, κινούμενη γρηγορότερα από τους αντιπάλους της.

Ο Michael Keane είναι 24 ετών, έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Αγγλίας τον Μάρτιο, ενώ ήταν υποψήφιος για το βραβείο καλύτερου νέου παίκτη της χρονιάς, και θεωρείται από τους καλύτερους νεαρούς στόπερ της Premier League. Προερχόμενος από τα φυτώρια της Manchester United, υπέγραψε στην Burnley το 2015, που τότε βρισκόταν στην Championship, για 3,5 χρόνια, καθώς ο Luis Van Gaal δεν τον υπολόγιζε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com