Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Χάλασαν το πάρτι της Everton οι μικροί «Reds»!

Χάλασαν το πάρτι της Everton οι μικροί «Reds»!

Τη… φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Premier League 2 από την ομάδα της Everton, χάλασε το τμήμα u23 της Liverpool! Oι μικροί «Reds» άλωσαν το Goodison Park και έκαναν το 2/2 τη φετινή σεζόν απέναντι στην Everton, καθώς είχαν κερδίσει και το πρώτο παιχνίδι στο Anfield.

H ομάδα του Garrity έτσι τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ παρά την ήττα, 17.000 περίπου οπαδοί των «Toffees» βρέθηκαν στο Goodison Park για να δουν την ομάδα τους να σηκώνει το τρόπαιο στον ουρανό του Merseyside.

Στα του αγώνα, ήταν ένα κλασικό και γεμάτο ένταση γειτονικό ντέρμπι, όπως ακριβώς και όταν κονταροχτυπιούνται οι αντρικές ομάδες, με την Everton να ξεκινάει δυναμικά αλλά με τη Liverpool να περνάει νωρίς μπροστά στο σκορ.

O Harry Wilson έκλεψε την μπάλα από τον Pennington, δίνοντας την στον Sheyi Ojo ο οποίος είχε πολύ εύκολη δουλειά στο να κερδίσει τον Mateusz Hewelt και να γράψει το 1-0. Η Liverpool κοντρόλαρε το παιχνίδι, στο οποίο είχαμε κάποιες στιγμές έντασης και ευκαιρίες, όμως χωρίς να σκοράρει καμία απ’τις δύο πλευρές.

Το δεύτερο μέρος βρήκε την Everton ξανά να μπαίνει δυναμικά, όμως η Liverpool, όπως ακριβώς και στο πρώτο, ήταν αυτή που σκόραρε. Ο Grujic και ο Trent Alexander-Arnold συνεργάστηκαν ιδανικά στο 58ο λεπτό και ήταν ο Άγγλος αμυντικός αυτός που με δικό του σουτ έκανε το 2-0 και έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στο προβάδισμα των «Reds». H Everton έδωσε ξανά αγωνία στο παιχνίδι όταν με επτά λεπτά να απομένουν κατάφερε να μειώσει με τον Dyson, όμως στο υπολειπόμενο χρονικό διάστημα, παρά τις προσπάθειες, η Liverpool κράτησε το 1-2 και πήρε την σημαντική νίκη γοήτρου απέναντι στην πλέον πρωταθλήτρια της Premier League 2, Everton.

 

LIVERPOOL: Grabara, Alexander-Arnold, Randall, Phillips, Gomez, Virtue (Williams 72), Grujic, Ejaria, Wilson, Ojo, Woodburn (Hart 90).

EVERTON: Hewelt, Kenny, Jones, Baningime, Feeney, Pennington, Dowell, Besic (Henen 56), Sambou, Williams (Evans 85), Charsley (Dyson 64).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com