Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Δεν φοβάμαι τις πιθανότητες για τετράδα»

Klopp: «Δεν φοβάμαι τις πιθανότητες για τετράδα»

Αισιόδοξος σχετικά με τις πιθανότητες της ομάδας του για είσοδο στην τετράδα εμφανίστηκε ο Jurgen Klopp, ο οποίος τόνισε ότι η Liverpool πρέπει να σκέφτεται μόνο τον εαυτό της και όχι το τι κάνουν οι υπόλοιποι ανταγωνιστές των θέσεων που οδηγούν στο Champions League

«Μόνο άγχος δεν νιώθω τις τελευταίες βδομάδες» είπε ο Klopp. «Η κατάσταση είναι όπως είναι. Αν κοιτάξεις τους πόντους όλα είναι καλά, αν κοιτάξεις τα παιχνίδια που έχει παίξει η κάθε ομάδα δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Αλλά είναι απλά μαθηματικά το να ξέρεις πόσους πόντους μπορεί να πάρει η κάθε ομάδα, όμως παίζουν μεταξύ τους. Επομένως δεν μπορεί κάποια ομάδα από αυτές που ανταγωνιζόμαστε για την τετράδα να κερδίσει όλα της τα παιχνίδια, άρα τι το σκεφτόμαστε συνέχεια;»

«Δεν φοβάμαι, ούτε ένα δευτερόλεπτο μέχρι τώρα» πρόσθεσε ο Klopp. «Ίσως στο τελευταίο παιχνίδι προς το τέλος, αλλά όχι για το θέμα της τετράδας. Γιατί δώσαμε το παιχνίδι από τα χέρια μας. Είναι μετά δύσκολο να παίξεις  το παιχνίδι που θες να παίξεις και γενικά πήγε ακριβώς όπως ήθελε η Crystal Palace να το πάει.»

«Ήμασταν καλύτεροι, κάναμε σωστά πράγματα, αλλά στο τέλος όλοι μιλάνε για την τακτική της αντίπαλης ομάδας, που με 28% κατοχή κέρδισε το παιχνίδι. Αυτό είναι οκ, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε ποτέ με 28% κατοχή εντός έδρας την Crystal Palace, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή για εμάς» κατέληξε ο Γερμανός τεχνικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com