Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > John Barnes: «Να μην αποθαρρύνει η τιμή του Van Dijk τη Liverpool»

John Barnes: «Να μην αποθαρρύνει η τιμή του Van Dijk τη Liverpool»

Ως το τέλειο καλοκαιρινό απόκτημα της Liverpool θεωρεί τον Virgil Van Dijk  ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Liverpool, John Barnes. Oι «Reds» αναμένεται να βρουν ανταγωνισμό για τον παίκτη, όμως ο Barnes πιστεύει ότι ούτε αυτό, ούτε η υψηλή αρχική τιμή πρέπει να αποθαρρύνουν την ομάδα της Liverpool από το να προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις για την απόκτηση του παίκτη.

«Έχω δει αρκετά από τον παίκτη για να ξέρω ότι είναι πολύ ταλαντούχος» ξεκίνησε ο Barnes. «Θα ήταν εξαιρετικός, ένας ποιοτικός αμυντικός, αρέσει στον Klopp νομίζω και θα ήταν ένα πολύ καλό απόκτημα για τη Liverpool. Δεν έχει σημασία το πόσο θα κοστίσει. Μπορείς να αποκτήσεις έναν καλό παίκτη είτε με 5 είτε με 50 εκατομμύρια. Αν αυτή είναι η αξία του στην αγορά, τότε αυτή θα πληρώσεις. Δεν έχει σημασία τόσο το κόστος όσο η ποιότητα του παίκτη. Προφανώς και δεν είναι καλό να δίνεις λεφτά σε αποτυχημένη κίνηση, αλλά πάντα υπάρχει το ρίσκο. Έχει αποδώσει ο Pogba ως ο καλύτερος παίκτης του κόσμου; Όχι. Στοίχησε 90 εκατομμύρια. Όμως είναι ένας πολύ καλός παίκτης για το μέλλον της United.»

«Αν χρειάζονται 50 εκατομμύρια για τον Van Dijk και ο Klopp πιστεύει ότι αξίζουν, τότε εγώ θα τον στηρίξω απόλυτα» συνέχισε ο Barnes. «Πρέπει να εμπιστευτούμε τον Klopp. Ξέρει τι είναι σωστό όσον αφορά την εφαρμογή μιας στρατηγικής. Όλοι έχουν την άποψή τους αλλά εγώ τον εμπιστεύομαι ότι θα πάρει τις σωστές αποφάσεις.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com