Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Χτίζουμε γύρω στο μεγάλο ταλέντο που έχουμε»

Klopp: «Χτίζουμε γύρω στο μεγάλο ταλέντο που έχουμε»

Ως μέρος της προσπάθειας να χτιστεί ένα καινούργιο ρόστερ βασισμένο στο ήδη υπάρχον ταλέντο χαρακτήρισε την ανανέωση του Dejan Lovren o Jurgen Klopp. O Γερμανός δήλωσε ότι περιμένει τις καλύτερες ημέρες του Lovren να έρθουν τώρα και εξήρε την «δίψα» του Κροάτη για τίτλους.

«Ο Dejan είναι σημαντική παρουσία για εμάς τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια, επομένως είναι εξαιρετικά νέα το ότι δεσμεύτηκε με τη Liverpool για το μέλλον» δήλωσε ο Klopp. «Είναι η θέλησή μας να χτίσουμε ένα δυνατό ρόστερ γύρω από το ταλέντο που ήδη έχουμε. Πρέπει να κρατήσουμε τον πυρήνα ενωμένο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Dejan έγινε ο τελευταίος που αναγνωρίζει το ότι η Liverpool είναι ένα μέρος που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει τους στόχους του και τα όνειρά του.»

«Είναι ένας καταπληκτικός αμυντικός και κάποιος που πιστεύω ότι τα καλύτερα του χρόνια τώρα έρχονται» συνέχισε ο Γερμανός. «Έχει τα στοιχεία ενός κεντρικού αμυντικού τοπ επιπέδου για το σύγχρονο παιχνίδι. Έχει ήδη ζήσει κάποιες μεγάλες στιγμές, αλλά είναι πεινασμένος για τρόπαια, όπως όλοι μας. Λατρεύω αυτήν την πείνα του και περιμένω αυτό να μεταφραστεί σε μεγάλες εμφανίσεις του με την φανέλα της ομάδας.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com