Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Torres : «Θα πλήρωνα να ξαναπαίξω με τον Gerrard »

Torres : «Θα πλήρωνα να ξαναπαίξω με τον Gerrard »

Η εξαιρετική σχέση ανάμεσα στους Fernando Torres και Steven Gerrard είναι γνωστή. Δεν είναι δύσκολο να τη διαγνώσει και κάποιος αν αναλογιστεί την τηλεπαθητική συννενοήση που είχαν οι δύο παίκτες στο τερέν.

Παλαιότερα, ο Gerrard είχε δηλώσει πως με τον Torres στην ενδεκάδα ένιωθε ανίκητος και ο Ισπανός επιθετικός μίλησε για τον Gerrard αλλά και για το περίφημο γλίστρημά του τον Απρίλιο του 2014 :

« Ο Gerrard είναι τα πάντα που χρειάζομαι στο τερέν σε έναν παίκτη. Ήμουν φαν του Stevie πριν πάω στη Liverpool αλλά το να είμαι συμπαίκτης του ήταν πιο φανταστικό από όσο περίμενα. Μακράν ο καλύτερος παίκτης που έχω παίξει μαζί και θα πλήρωνα να αγωνιστώ ξανά μαζί του. Στεναχωρήθηκα πολύ (σ.σ όταν γλίστρησε ) διότι δεν είχε πολλές ευκαιρίες να κερδίσει το πρωτάθλημα, η Liverpool ήταν κοντά και ξέρω τι σήμαινε για εκείνον να κερδίσει το πρωτάθλημα. Ήταν τόσο άδικο για εκείνον. Έναν άνθρωπο που άξιζε όσο κανείς άλλος να κερδίσει την Premier League αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα πάντα αλλάζουν σε λίγα δευτερόλεπτα.» δήλωσε ο επιθετικός της Atletico Madrid.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com