Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aπαντά στους επικριτές του ο Klopp

Aπαντά στους επικριτές του ο Klopp

Πολύς είναι ο κόσμος που έχει επικρίνει τον Jurgen Klopp για την έλλειψη εναλλακτικού αγωνιστικού σχεδίου. Ο Γερμανός, προσφάτως, για 30 λεπτά απέναντι στη Bournemouth αλλά και 90 λεπτά απέναντι στη Stoke δοκίμασε έναν σχηματισμό με 3 κεντρικούς αμυντικούς.

Ερωτηθείς ξανά για το περίφημο plan b φάνηκε να βγαίνει στην κόντρα επίθεση απέναντι στους επικριτές : « Ποτέ δεν σκέφτηκα ή άκουσα πράγματα σαν και αυτά. Στην πραγματικότητα χάνω κάποιο σεβασμό για όοσυς τα σκέφτονται. Αυτή τη σεζόν είχαμε πολλή κατοχή και κερδίσαμε παιχνίδια απέναντι στη Leicester και τη Hull. Φανταστικό ποδόσφαιρο και δεν ήταν η υψηλότερη ένταση, πίεση ή κάτι τέτοιο. Ήταν ποδόσφαιρο στα καλύτερα του. Αν γυρίσετε πίσω και κοιτάξετε στις ομάδες μου, με τη Dortmund το 2012 ή το 2013, δεν ήταν όλο pressing ή counter pressing αλλά παίζαμε ποδόσφαιρο, κερδίζαμε παιχνίδια και όλα αυτά. Αυτή τη σεζόν χάσαμε παιχνίδια όχι επειδή δεν είχαμε plan b αλλά επειδή είχαμε διαφορετικές δυσκολίες σε διαφορετικά παιχνίδια. Αν κάποιος μου μιλήσει για plan a και plan b δεν καταλαβαίνω τι λέει διότι δεν ήταν ποτέ αυτό το θέμα.» ενώ ερωτηθείς για το αν η ομάδα του προσαρμόστηκε εσχάτως με την αλλαγή του συστήματος απάντησε :

«Προσαρμοστήκαμε από την αρχή της σεζόν και όχι τις τελευταίες εβδομάδες. Ξέραμε πως είμαστε η Liverpool και όποιος έρθει στο Anfield ή και στα εκτός έδρας παιχνίδια μας θα κάτσει λίγο πίσω. Όλες οι ομάδες το κάνουν κάπως. Ίσως εξαιρούνται οι Tottenham και η City. Ξέραμε πως έπρεπε να προσαρμοστούμε. Θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα σίγουρα. Δεν είχε να κάνει με πλάνα ή οτιδήποτε άλλο. Δεν σκέφτομαι σε αυτή την κατηγορία.» απάντησε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com