Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αινιγματικός για Sturridge o Klopp

Αινιγματικός για Sturridge o Klopp

Δεν είναι μόνο το θέμα του Sakho που μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του προπονητή της Liverpool, Jurgen Klopp. Ένα άλλο ζήτημα που μένει να δούμε και αναμένουμε με ενδιαφέρον είναι η απόφαση του Γερμανού για το μέλλον του Daniel Sturridge.

«Προπαντώς δεν έχουμε κάτι να πούμε εδώ. Ακόμη και όταν θα ήταν προφανές αν θα μείνει ή αν θα φύγει, δεν θα το κουβεντιάζαμε εδώ.  Δεν ήταν μία εύκολη σεζόν για εκείνον και έχουμε ακόμη 6 παιχνίδια. Είναι πίσω και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είχε επιρροή όταν μπήκε απέναντι στη Stoke. Πάντα πρέπει να αποφασίσουμε μετά από τις προπονήσεις που έχει βγάλει «πόσο καιρό θα το εκβιάζουμε ή θα χρηιμοποιούμε τη φρεσκάδα του όταν μπαίνει μέσα». Αυτή είναι δική μου απόφαση στο τέλος. Δεν σκέφτομαι καθόλου με την υπάρχουσα ομάδα για την επόμενη σεζόν. Σκεφτόμαστε διάφορα όπως ποιους μπορούμε να πάρουμε αλλά δεν σκεφτόμαστε καθόλου για το ποιος θα φύγει.» δήλωσε ο Klopp.

Βέβαια, αν θέλετε την εκτίμηση μας, οι πιθανότητες να παραμείνει ο Sturridge δεν είναι πολλές και σίγουρα μιλάμε για την τελευταία ευκαιρία της Liverpool να πάρει αρκετά χρήματα για τον παίκτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com