Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Δεν ξεχνά τον Coutinho η Barcelona»

«Δεν ξεχνά τον Coutinho η Barcelona»

Σαρωτικές αναμένονται οι αλλαγές στην Barcelona το επόμενο καλοκαίρι, μόλις γίνει και η επικείμενη αλλαγή προπονητή, και σύμφωνα με την Ισπανική «Sport», οι Καταλανοί δεν… ξεχνούν την «καψούρα» που έχουν με τον Philippe Coutinho, ο οποίος θα είναι στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών.

Σύμφωνα με το μέσο, η διαφαινόμενη διπλή αποτυχία σε πρωτάθλημα και Champions League θέτει επιτακτική ανάγκη στους Καταλανούς την ενίσχυση με παίκτες ευγνωσμένης ποιότητας και όχι τόσο με αρκετούς νέους παίκτες. Ο Coutinho είναι μέσα στους βασικούς, αν όχι ο βασικός στόχος αυτής της ενίσχυσης και εκεί θα επικεντρωθούν όλες οι δυνάμεις των υπεύθυνων της Barcelona.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις οι συζητήσεις μεταξύ της ομάδας και των εκπροσώπων του παίκτη είναι σε προχωρημένο επίπεδο, όμως το εμπόδιο της Liverpool παραμένει. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα είναι από τη μία αρκετά μεγάλη απώλεια για τους «Reds», αν αποφασίσει να φύγει, όμως για να τα βρουν οι δύο ομάδες, η χρηματική αποζημίωση που θα έχουν λαμβάνειν οι «κόκκινοι του Merseyside» θα είναι ανάλογου ύψους.

Θυμίζουμε ότι ο Coutinho ανανέωσε για την επόμενη 5ετία το συμβόλαιό του με την ομάδα, με την απουσία κάποιας ρήτρας αποδέσμευσης να δίνει το πάνω χέρι στους «Reds» για την όποια περίπτωση πώλησης του παίκτη

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com