Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κατασκευάζεται το «Παγκάκι των Επιζώντων» στο Anfield

Κατασκευάζεται το «Παγκάκι των Επιζώντων» στο Anfield

Την δημιουργία ενός μνημείου προς τιμήν των επιζώντων της τραγωδίας του Hillsborough, που έγινε 28 χρόνια πριν, ανακοίνωσε η Liverpool. To μνημείο αυτό θα είναι ένα παγκάκι, το οποίο θα είναι συμβολικό ως μία μόνιμη υπενθύμιση του κουράγιου και της δύναμης των ανθρώπων αυτών.

Το παγκάκι, του οποίου τη μορφή βλέπετε στην παραπάνω γραφική αναπαράσταση, θα εγκατασταθεί στην 96η Λεωφόρο, απέναντι από το μνημείο του Hillsborough στο Anfield. H Liverpool βρίσκεται σε συνεργασία με τους επιζώντες και τις οικογένειές τους, με σκοπό να κατασκευάσει κάτι που θα κρατήσει, με σκοπό να τιμήσει τους επιζώντες και όλους όσους συνέβαλαν για να ξεπεραστεί αυτή η τραγωδία. Το μνημείο θα ονομαστεί «το παγκάκι των επιζώντων» και θα τοποθετηθεί μέσα στους επόμενους μήνες, μαζί με μία αναμνηστική πλάκα η οποία θα γράφει τα εξής:

«Η Liverpool και οι οικογένειες των 96 εκφράζουν την αιώνια ευγνωμοσύνη τους σε αυτούς που συνέβαλαν στο να σωθούν ζωές άλλων στο Hillsborough την 15η Απριλίου του 1989, αλλά και στους επιζώντες, όπως και την ευρύτερη ποδοσφαιρική οικογένεια, που πάλεψαν για τόσο καιρό υπέρ της αλήθειας και της δικαιοσύνης.

You’ll Never Walk Alone.»

Φέτος δεν θα έχουμε επιμνημόσυνη ακολουθία στο Anfield για τα θύματα του Hillsborough, μετά από αίτημα των οικογενειών των 96, έπειτα και από την περσινή δικαίωση των αγώνων

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com