Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αισιόδοξος για τετράδα ο Luis Garcia

Αισιόδοξος για τετράδα ο Luis Garcia

Χωρίς αμφιβολίες για την κατάληψη της μίας από τις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και την είσοδο στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου εμφανίστηκε ο πρώην παίκτης των «Reds», Luis Garcia, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Jurgen Klopp ως τον «κατάλληλο άνθρωπο για τη δουλειά».

«Νομίζω ότι είναι ακόμα εκεί για τη Liverpool [η πρόκριση στο Champions League]» είπε στο Sky Sports ο Garcia. «Ήταν στόχος στην αρχή της σεζόν και παραμένει αυτός που πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν για να πραγματοποιήσουν. Νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για αυτόν και μπορεί να είχαν μία κακή περίοδο στην αρχή του 2017, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δείξουν αντίδραση από δω και πέρα.»

Ο Garcia δεν παρέλειψε να δώσει και την αναγνώριση του στον Jurgen Klopp: «Έχουν τον ιδανικό προπονητή για τη δουλειά. Ξέρουμε για τι είναι ικανός να κάνει και το έχει δείξει ήδη άλλωστε, στο πρώτο διάστημα του πρωταθλήματος. Δεν έχω αμφιβολία ότι αν συνεχίσουν να δουλεύουν έτσι θα είναι στο top 4 στο τέλος της σεζόν

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com