Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > H όμορφη χειρονομία του Ragnar Klavan!

H όμορφη χειρονομία του Ragnar Klavan!

Ακόμα ωραιότερο έκανε το Σαββατόβραδο ενός Εσθονού φίλου των «Reds» που παραβρέθηκε στο Anfield για το παιχνίδι της Liverpool με την Arsenal, o Ragnar Klavan. Ο Εσθονός κεντρικός αμυντικός της Liverpool, και ένας από τους διακριθέντες στο προχθεσινό αγώνα, διέκρινε την παρουσία ενός συμπατριώτη του στις κερκίδες του Anfield, μετά το τέλος του αγώνα και αποφάσισε να του κάνει ένα συλλεκτικό δώρο!

Ο Klavan πήγε προς την μεριά του, έβγαλε τη φανέλα του και την πέταξε στον Εσθονό φίλαθλο, με τον τυχερό συμπατριώτη του να του πετάει επίσης την μπλούζα του, ολοκληρώνοντας έτσι την…. ανταλλαγή φανέλας! Ο Klavan πάντως έχει φροντίσει να καθιερωθεί ως μία αρκετά σοβαρή λύση στην άμυνα της Liverpool, χωρίς μάλιστα να απαιτεί τον χρόνο συμμετοχής του.

«Όταν χρειάζομαι, είμαι εκεί για να παίξω, αλλά στο τέλος είναι πάντα απόφαση του Jurgen Klopp το πότε χρειάζομαι» δήλωσε ο Klavan. «Για μένα, στόχος είναι να δίνω τα πάντα όταν χρειαστεί να παίξω και να κάνω τις επόμενες αποφάσεις του προπονητή όλο και πιο δύσκολες.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com