Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι κανονιές ήταν κόκκινες!!

Οι κανονιές ήταν κόκκινες!!

Kείμενο: Νίκος Γεωργόπουλος

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε ομάδα του big six κατέγραψε η Liverpool και συνάμα μια σπουδαία νίκη με σκορ 3-1!

Μια Liverpool των derby είδαμε εξ’αρχής στο πρώτο ημίχρονο!! Οι «Κόκκινοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδωσαν αμέσως ρυθμό με το τρέξιμο και την ενέργεια τους! Ευτυχησαν ξανά να προηγηθούν νωρίς σε μεγάλο παιχνίδι με τον Firmino να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Mane στο δεύτερο δοκάρι και να ανοίγει το σκορ! Η Liverpool και με την ώθηση του γκολ πίεσε παρά πολύ στο κέντρο, έκλεψε πολλές μπάλες έτρεξε στο χώρο και λίγο αργότερα είχε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0 με τρομερό σουτ του Coutinho να αποκρούει ελάχιστα ο Cech για να πάει άουτ! Το 2-0 ήρθε στο 39′ με τον Firmino να βλέπει εξαιρετικά μέσα στην περιοχή τον Mane στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατό σουτ να κάνει το 2-0! Λίγο αργότερα ο Coutinho έχασε καλή ευκαιρία να κάνει το 3-0 όταν από κόντρα κατέβασε τη μπάλα μπροστά από τον Cech αλλά το πλασέ λόγω έλλειψης ισορροπίας δεν είχε καθόλου δύναμη. Ημίχρονο 2-0 με την Arsenal να μην δημιουργεί καθόλου και κυρίως να μην μπορεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Arsenal μπήκε πιο δυνατά με τον Sanchez να της δίνει ώθηση και ο Mignolet έκανε εκπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά του Giroud. Έκανε μάλιστα το παιχνίδι πιο… ροκ με τον Welbeck να μειώνει στο 59′ μετά την εξαιρετική πάσα του Χιλιανού τσίμπησε ωραία τη μπάλα πάνω από το Mignolet. Η Arsenal μετα το γκολ δεν κυριάρχησε αλλά αντίθετα η Liverpool πηρε την μπάλα και με το Matip εφθασε κοντά στο 3-1 αλλά ο Καμερουνεζος βρήκε άτσαλα τη μπάλα. Ο Origi μπήκε και με κεφάλια του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι παρατεινοντας την αγωνία. Η Arsenal δεν δημιουργούσε ευκαιρίες και στο 90′ συνεχίστηκε η παράδοση με γκολ στο 90+ σε αυτή την αναμέτρηση (αναμέτρηση με τα περισσότερα γκολ μετά το 90 στην ιστορία της Premier.). Ο Lallana κράτησε τη μπάλα στο κέντρο, είδε τον Origi που κρατήθηκε onside και του πέταξε τη μπάλα στο χώρο και εκείνος βρήκε με εξαιρετικά συγχρονισμένη πασα τον Wijnaldum που από το πέναλτι με εξαιρετικό τελείωμα χαμηλά στη γωνια έκανε το 3-1 δίνοντας τέλος στην αναμέτρηση. Η Liverpool κέρδισε τρεις σπουδαίους βαθμούς βάσει εμφάνισης και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Σήμερα όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή αλλά οφείλουμε να αναφερθούμε στον Milner που ήταν πραγματικά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌΣ. Δεν χρειάζεται έπαρση διότι ακολουθεί αναμέτρηση με την Burnley σε αναμέτρηση που παραδοσιακά ζορίζει την ομάδα μας! YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com