Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν βιάζεται για Sturridge, o Klopp!

Δεν βιάζεται για Sturridge, o Klopp!

Δεν πρόκειται να υπάρξει απόφαση για το μέλλον του Daniel Sturridge στη Liverpool, μέχρι το τέλος της σαιζόν, επιμένει ο Jurgen Klopp!O Άγγλος επιθετικός είχε λίγες ευκαιρίες αυτή τη σαιζόν για να παίξει στην βασική ενδεκάδα,και φαίνεται αρκετά πιθανή η απομάκρυνση του από τη Liverpool, το καλοκαίρι.
Παρ’ όλα αυτά ο Γερμανός τεχνικός αρνείται να συζητήσει για το θέμα σε τέτοιο βάθος χρόνου, επιμένοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει, είναι να έχει έτοιμο τον παίκτη για τον απογευματινό αγώνα του Σαββάτου με την Arsenal.

Ερωτώμενος για την πιθανότητα να φύγει ο Sturridge το καλοκαίρι, ο Klopp είπε: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί το καλοκαίρι.Δεν είναι μόνο το θέμα του Daniel, αλλά αρκετών παικτών. Ο παίκτης δεν προπονήθηκε τις τελευταίες 8-9 μέρες λόγω ίωσης. Πρέπει να τον φέρουμε πίσω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και στη συνέχεια να τελειώσουμε τη σαιζόν, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία. Πολλά πράγματα θα επηρεάσουν τις αποφάσεις για παίκτες και θα μιλήσουμε γι αυτό την κατάλληλη στιγμή.»

Οι τραυματισμοί εμπόδισαν τον Sturridge να κερδίσει μια θέση στην επίθεση της Liverpool αυτή τη σαιζόν, με τον Klopp να προτιμά τον Firmino στην κορυφή της. Ο πρώην επιθετικός της Chelsea, σκόραρε για τελευταία φορά στην ισοπαλία με 2-2 εναντίον της Sunderland, αλλά από τότε δεν έχει ξεκινήσει σε κανένα παιχνίδι της Premier League!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com