Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Steve Nicol: «Έμοιαζε με μικρομεσαία ομάδα η Liverpool»

Steve Nicol: «Έμοιαζε με μικρομεσαία ομάδα η Liverpool»

Ο θρύλος του Kop, Steve Nicol είπε πως η Liverpool έμοιαζε με μικρομεσσαία ομάδα καθώς συνετρίβει με 3-1 από την Leicester. O πρώην σκωτσέζος διεθνής αποκάλεσε την εμφάνιση των REDS «Vanilla» με τις ελπίδες για την τετράδα να δέχονται ισχυρό χτύπημα από τις «αλεπούδες»

«Η Liverpool δεν έχει δείξει ικανή, να παίξει καλά κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία, σχεδόν όλη τη χρονιά. Αυτο που βλέπουμε είναι από την πλευρά της Liverpool είναι ή του ύψους ή του βάθους. Είναι είτε φανταστική, είτε παίζουν χάλια και σήμερα (σσ. χθες)  ήταν χάλια. Που είναι η ενέργεια που είχε η Liverpool στην αρχή της χρονιάς; Κλείνοντας πάνω στους παίκτες, τρέχοντας πάνω στους αμυντικούς, καλή κινητικότητα. Όλα αυτά η Liverpool τα είχε. 

Αντιλαμβάνονται πραγματικά στην Liverpool ότι έχουν ευκαιρία να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα; Η σημερινή (σσ. χθεσινή) εμφάνιση μου θύμισε μία ομάδα που έχει κολλήσει στην μέση της βαθμολογίας και δεν θα μπορούσε να πάει ούτε κάτω, ούτε και απάνω ή να κυνηγήσει την Ευρώπη. Είναι απαράδεκτο να βλέπεις μια εμφάνιση σαν «Βανίλια» ( σσ.άγευστη και σοφτ) από την Liverpool, όπως όλη τη χρονιά.

Αυτά είπε στο espn ο πρώην άσσος της Liverpool, ο οποίος είχε με τους Reds 343 εμφανίσεις με 37 γκολ σε 13 χρόνια στο Anfield.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com