Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arnold: «Είμαι έτοιμος για όλα!»

Arnold: «Είμαι έτοιμος για όλα!»

Δεν είναι πολύς καιρός που ο Trent- Alexander Arnold έχει μπει στην πρώτη ομάδα της Liverpoolκαι ο Jurgen Klopp δείχνει να τον εμπιστεύεται αρκετά σαν μία αξιόπιστη λύση πίσω από τον Nathaniel Clyne.

Ο 18χροος ο οποίος αν και σε τόσο νεαρή ηλικία δείχνει να μην έχει πρόβλημα με το βάρος της φανέλας ούτε και με την τεράστια πίεση για επιτυχία, δήλωσε πως είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οτιδήποτε και αν προκύψει στο μέλλον.

«Κάθε μέρα νιώθω και πιό άνετος στην πρώτη ομάδα και το απολαμβάνω. Αυτό μας λέει και ο Klopp, να είμαστε ο εαυτός μας και να το απολαμβάνουμε κάθε μέρα όσο περισσότερο γίνεται. Θα έλεγα ότι τον πρώτο καιρό ήμουν κάπως ντροπαλός, αλλά τι να περιμένει από έναν νεαρό στην ηλικία μου; Το ταχύτερο που θα προσαρμοστείς είναι και το καλύτερο, γιατί μόνο έτσι θα αποδίδεις το 100% στα παιχνίδια και τις προπονήσεις και θα γίνεσαι καλύτερος.

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην …απρόσμενη κατάσταση να βρεθεί βασικός στο παιχνίδι του Manchester κόντρα στην United:

Δεν μπορείς να εφησυχάζεσαι και να λές ότι εσύ έκανες την δουλειά σου μέσα σε μία σεζόν. Πρέπει να είσαι έτοιμος να προσφέρεις όποτε σου ζητηθεί. Να δίνεις πάντα τον καλύτερό σου εαυτό. Έπρεπε να είμαι έτοιμος με την United όπως πρέπει να είμαι έτοιμος πρίν από κάθε μεγάλη και δύσκολη στιγμή γιατί ποτέ δεν ξέρω πότε θα έρθει.

Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος ακόμα και αν δεν το περιμένεις, να παίξεις σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, εμείς ακόμα και τώρα που είμαστε έξω από τα κύπελλα πρέπει να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε έτοιμοι.

Εγώ είμαι έτοιμος για ότι και αν προκύψει στο διάβα μου» 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com