Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Προσέξτε την Leicester»

Klopp: «Προσέξτε την Leicester»

Τον σεβασμό του στην Leicester εξέφρασε σε δηλώσεις σχετικά με το επερχόμενο ματς (Δευτέρα 27/02 22:00), ο προπονητής της Liverpool Jurgen Klopp.

Παρά την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Ranieri, που φέτος δεν έχει σε καμία περίπτωση αποδόσει ανάλογα με την περσινή χρονιά, ο Γερμανός εφιστά την προσοχή στους παίκτες των REDS. Παρά λοιπόν την νίκη με 4-1 στο πρώτο ματς ο Γερμανός δεν δείχνει καθόλου ήσυχος και δηλώνει:

«Ασφαλώς η Leicester είναι σε κακή κατάσταση. Πλέον μάχονται 100% σε κάθε παιχνίδι γιατί έχουν καταλάβει πως μόνο αυτός μπορεί να είναι ο στόχος τους. Πρέπει να μείνουν δυνατοί και συγκεντρομένοι, να παραμείνουν στην κατηγορία για να συνεχίσουν αυτή την παράδοση. Οπότε εμείς είμαστε ίσως η μόνη ομάδα που θα αντιμετοπίσει την «νέα» Leicester. Αλλά ασφαλώς είναι αρκετά πιθανό να κερδίσουμε»

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς με την Arsenal στο Anfield

«Μετά έρχεται η Arsenal (4/03 Anfield) και όλοι ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Είναι δύσκολο να κερδίσουμε, αλλά πιθανό. Αυτό είναι που λέω, αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να κερδίσουμε, πάμε να το κάνουμε. Για αυτό χρειαζόμαστε τους πάντες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com