Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Καμία συμπάθεια για την Sutton United!

Καμία συμπάθεια για την Sutton United!

Σήμερα το βράδυ η ερασιτεχνική Sutton United θα αντιμετωπίσει την Arsenal,στον τεχνητό αγωνιστικό χώρο του Gander Green Lane, σε ένα αγώνα του 5ου γύρου του FA Cup, όπου αρκετοί φίλαθλοι θα υποστηρίξουν τον Δαβίδ ενάντια στον Γολιάθ!
Δεν αναμένεται όμως να τους υποστηρίξουν οι φίλαθλοι της Liverpool, λόγω της S*n!
Την περασμένη εβδομάδα η Sutton United ,ανακοίνωσε την αλλαγή στο χορηγό της, αντικαθιστώντας την Green Co Waste με το όνομα της μισητής «εφημερίδας» στη φανέλα της!
Η συμφωνία αυτή μπορεί να προσθέσει ένα πενταψήφιο νούμερο στο λογαριασμό της ομάδας του Νότιου Λονδίνου, αλλά κατάφερε να διχάσει τους οπαδούς της, αρκετοί εκ των οποίων αντέδρασαν με απογοήτευση στην ανακοίνωση αυτή.
Ένας μάλιστα οπαδός τους-που ζήτησε να μείνει ανώνυμος, δήλωσε στον Guardian, ότι «για αρκετούς από μας, αυτό έρχεται σε αντίθεση με το ήθος μιας ομάδας που βασίζεται στην καλή θέληση πολλών εθελοντών»!
«Αρκετοί από μας έχουμε εκφράσει τις σοβαρές ανησυχίες μας για την επιλογή του σπόνσορα, σχετικά με ότι έγινε στο Hillsborough και θεωρούμε ότι μια ερασιτεχνική ομάδα που είναι περήφανη για την ανεξαρτησία της δεν θα έπρεπε να συνδεθεί με αυτό το ‘τοξικό’ όνομα»!
«Θα μπορούσαν να έρθουν στην Κοινότητα και να ζητήσουν έξτρα χρήματα από τον κόσμο για να βοηθήσουν την ομάδα, παρά να συνεργαστούν με την S*n.» ολοκλήρωσε.
Θυμίζουμε ότι στις αρχές της μήνα, η Liverpool απαγόρευσε την κάλυψη των αγώνων της ομάδας από την S*n καθώς επίσης και την είσοδο των δημοσιογράφων της σε press conference της ομάδας.
Η απαγόρευση αυτή ήταν το αποτέλεσμα συζητήσεων σε υψηλό επίπεδο μεταξύ της Διοίκησης της Liverpool και της καμπάνιας Total Eclipse of the S*n!
Μέλη της καμπάνιας κατάφεραν να πείσουν αρκετά μαγαζιά να σταματήσουν να πωλούν την «εφημερίδα» αυτή, ενώ και πολλά ταξί σταμάτησαν να κυκλοφορούν με το λογότυπο της.
Η πρόεδρος του Hillsborough Family Support Group,Margaret Aspinall εξέφρασε την ευχαρίστηση της για την απόφαση της ομάδας, δηλώνοντας επίσης ότι :»δεν θέλω να δώσω παραπάνω δημοσιότητα σε ‘αυτούς’ οπότε δεν θα κάνω παραπάνω σχόλια»!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com