Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Θέλω να με γιουχάρουν οι φίλαθλοι της Liverpool»!

«Θέλω να με γιουχάρουν οι φίλαθλοι της Liverpool»!

O Neil Warnock έχει ένα πρωτότυπο τρόπο να επικοινωνεί με τον ποδοσφαιρικό κόσμο.
Την Κυριακή το πρωί λοιπόν , εμφανιζόμενος στο Sky Sports, πρότεινε τον καλύτερο τρόπο για να του αποτείνουν τιμές, όταν πεθάνει, οι φίλαθλοι των ομάδων τους οποίους με κάποιο τρόπο προσέβαλε!Να τον γιουχάρουν!
Εδώ και χρόνια, ο manager της Cardiff έχει κάνει αρκετούς «εχθρούς» και η σχέση του φυσικά με τον κόσμο της Liverpool δεν ήταν ποτέ σχέση αγάπης!
Όλα ξεκίνησαν σε ένα Ημιτελικό League Cup, το 2003, όταν ο Warnock ήταν manager της Sheffield United.
Τότε ο Warnock είχε κατηγορήσει τον αμυντικό των Κόκκινων, Stephane Henchoz, ότι τον είχε φτύσει!
«Δεν είναι Άγγλος» είχε πει ,όταν τον ρώτησαν να δικαιολογήσει το συμβάν-το οποίο ο ήπιων τόνων Henchoz αρνήθηκε κατηγορηματικά και έντονα ότι έλαβε χώρα.
Στην αυτοβιογραφία του ο Warnock, αναφέρει επίσης ένα έντονο επεισόδιο σε εκείνον τον αγώνα με τον Phil Thompson-assistant manager των Κόκκινων εκείνη την περίοδο, καθώς και την δυσαρέσκεια του για τον Gerard Houllier σχετικά με σχόλια που έκανε ο τελευταίος όσο αφορά την «φυσική» μάλλον προσέγγιση του παιχνιδιού της Sheffield United.
Περίφημη ήταν και η διαμάχη του με τον Rafa Benitez, όταν ο τελευταίος σε αγώνα εναντίον της Fulham το 2007, «κατέβασε» μια μάλλον αδύνατη ενδεκάδα της Liverpool.
Εκείνη την περίοδο η Sheffield πάλευε να αποφύγει τον υποβιβασμό, έχοντας ως κύριο αντίπαλο τη Fulham!
O Warnock δεν συγχώρεσε ποτέ τον Benitez για αυτό, αφού η ομάδα του τελικά υποβιβάστηκε!
Είχε πει μάλιστα για εκείνη την αναμέτρηση των Κόκκινων με την Fulham: » Δύο από τους παίκτες τους στην ενδεκάδα δεν τους ξέρω καν. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν! Αλλά όταν έχεις ένα ξένο προπονητή σαν τον Benitez , δεν δίνει δεκάρα για το τι θα σκεφτούν στη Sheffield United.»
Πάντως είχε εκφράσει τον «θαυμασμό» του για το Κύπελλο του Champions League που είχε φέρει ο Ισπανός στους Κόκκινους.
Πιο πρόσφατα όμως κατάφερε να ενοχλήσει πάλι τους φιλάθλους της Liverpool, όταν σε εκπομπή του BT Sport, στον επαναληπτικό αγώνα της Liverpool εναντίον της Plymouth, προσπάθησε να αστειευτεί, έχοντας δίπλα του τους Steven Gerrard και Steve McManaman.
O τελευταίος είχε κάνει ένα σχόλιο για το πολύ κρύο που θα αντιμετώπιζαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και ο Warnock είχε σχολιάσει: » Δεν έχουν παράθυρα εκεί, έτσι δεν είναι?».!
Η γκριμάτσα που έκανε ο Gerrard ως απάντηση είχε γίνει viral, στο twitter ,τότε!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com