Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απόλαυσαν την ανατροπή Wilson/Ojo

Απόλαυσαν την ανατροπή Wilson/Ojo

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος

Η Under 23 της Liverpool πέτυχε μία σπουδαία ανατροπή απέναντι στην Tottenham καθώς επικράτησε με 3-2 παρότι βρισκόταν με 0-2 πίσω στο ημίχρονο. Wilson και Ojo σκόραραν και οι δύο και έπειτα στις δηλώσεις τους φάνηκαν να απόλαυσαν την ανατροπή.

« Μετά όλοι λέγαμε στον Stewart πως δεν παίρνει συχνά πέναλτι συχνά αλλά έκανε πολύ καλή κίνηση και συγχρονίστηκε με μία εξαιρετική μπαλιά του Trent και κέρδισε την επαφή. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το δεύτερο ημίχρονο αλλά απογοητευμένοι με το πρώτο επειδή ήμασταν 0-2 πίσω και μάλιστα από λάθη μας. Αλλά επιστρέψαμε. Ο Trent ήταν μία διαρκής απειλή. Ο Ojo σκόραρε και αυτός υπέροχο τέρμα ενώ πήραμε το παιχνίδι μεκεφαλιά του Kev και όλα θαυμάσια.»  είπε ο Wilson ενώ ο Ojo δήλωσε :

« Αυτή είναι η δουλειά μου. Να περνάω τον αντίπαλο μου και να κάνω σέντρες και να βάζω γκολ. Αυτό επιχείρησα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε διότι το παλέψαμε και το αξίζαμε νομίζω. Ο σχηματισμός βοήθησε στο δεύτερο μέρος και θα πρέπει να τον δούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε άλλο παιχνίδι την Κυριακή και ελπίζω ακόμη μία νίκη.» είπε ο νεαρός εξτρέμ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com