Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παρακολούθησε τους U-18 ο Stevie

Παρακολούθησε τους U-18 ο Stevie

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σιώζος

Την αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας Under 18 με την αντίστοιχη της West Bromwich Albion παρακολούθησε ο Steven Gerrard. Ο νέος υπεύθυνος των ακαδημιών της Liverpool είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το…μέλλον των REDS, στο Kirkby Academy το πρωί του Σαββάτου.

Οι κόκκινοι αν και προηγήθηκαν δύο φορές και ενώ έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είδαν τους αντιπάλους τους να ισοφαρίζουν δύο φορές και τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη.

Η ομάδα του Neil Critchley σκόραρε με τους Okera Simmonds και George Johnston  αλλά είδαν τους Baggies να φεύγουν με το βαθμό χάρη σε ένα γκολ στο 86′.

Ο προπονητής της ομάδας Neil Critchley δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο liverpoolfc.com: «Παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Είχαμε δοκάρι πριν κάνουμε το 2-1. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο κλειστό και δεν ελέγξαμε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Μπορώ να πω πως είναι απίστευτο για όλους μας το ότι ο  Steven Gerrard ήταν στην πλάγια γραμμή για να μας παρακολουθήσει. Αυτο έδωσε στα παιδιά παραπάνω ώθηση στο παιχνιδι.»

Για την ιστορία η ενδεκάδα της Liverpool Under 18 ήταν : Kelleher, N Williams, A Lewis, R Williams, Johnston, Coyle, Jones, Dhanda (Hunter 80), Simmonds (McAuley 78), Millar, Adekanye.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com