Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ince: «Ο τραυματισμός του Coutinho…κατέστρεψε την Liverpool»

Ince: «Ο τραυματισμός του Coutinho…κατέστρεψε την Liverpool»

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σιώζος

Την γνώμη του για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η  Liverpool εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρώην άσσος της ομάδας Paul Ince.

Ο Άγγλος δήλωσε στο BT SPORT μετά την νέα ήττα των REDS από την Hull City: «Χάσανε τον  Coutinho και αυτό ήταν μεγάλη απώλεια.» τόνισε, ενώ συνέχισε να μιλάει σε γενικότερο πλαίσιο : »  Δεν έχουμε πειστεί όμως και ποτέ από την άμυνα της Liverpool. O Mignolet και ο Klavan αλλάζουν συνεχώς. Αυτό που θα έκαναν είναι να τρομάξουν ομάδες που παίζουν αμυντικά και μπορούν να βάλουν 2 ή 3 γκολ, αλλά πλέον ομάδες όπως η Southampton, η  Swansea ακόμα και οι  Wolves έχουν ένα πλάνο και μπορούν να τους σταματήσουν και τα πράγματα γίνονται δύσκολα.»

Ο βετεράνος άσσος ουσιαστικά ήρθε να συμπληρώσει τις δηλώσεις του Jurgen Klopp ο οποίος εμφανώς δυσαρεστημένος δήλωσε χθες: » Το να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι δεν οδηγεί πουθενά. Αν συνεχιστούν εμφανίσεις όπως του δευτέρου ημιχρόνου δεν μπορούμε να κερδίσουμε καμία ομάδα. Το Champions League είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος οπότε υπάρχουν και πολλοί ανταγωνιστές. Με τέτοιες αποδόσεις δεν βλέπω τον τρόπο να το καταφέρνουμε. Την προηγούμενη βδομάδα είπα ότι μπορούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία την συνέχεια γιατί είμαστε ακόμα τέταρτοι. Με εμφανίσεις σαν την σημερίνη (σσ. χθεσινή) όμως δεν ισχύει αυτό. Πρέπει όλοι να συγκεντρωθούμε να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε.»

Η Liverpool διανύει ένα μήνα τραγικής αγωνιστικής κατάστασης και ολοένα και περισσότερη γκρίνια απορρέει από όλες τις τάξεις της ομάδας, δεν μένει παρά να δούμε αν τελικά θα γίνει ανάκαμψη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com