Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Iκανοποιημένος με την πρόκριση ο Klopp

Iκανοποιημένος με την πρόκριση ο Klopp

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος

Ικανοποιημένος με την πρόκριση της ομάδας του μετά από ένα δεύτερο σκληρό παιχνίδι φάνηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Liverpool ενώ μίλησε και για την απόδοση των νέων παικτών του. Όσον αφορά το αποτέλεσμα δήλωσε : « Ασφαλώς ήταν σκληρό ξανά.  Στην αρχή ήμασταν καλύτεροι από ότι στο Anfield. Στισ σωστές στιγμές είχαμε καλή κατεύθυνση ώστε οι παίκτες να τρέχουν πίσω από τις γραμμές στις δεύτερες μπάλες. Νομίζω έπρεπε να είχαμε ένα πέναλτι στην περίπτωση του Sturridge αλλά δεν σφυρίχτηκε όλα καλά.  Για πολλούς νέους παίκτες υπήρχε η πρόκληση του να παίζεις μπροστά στην τηλεόραση απέναντι σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας και έπρεπε να δείχνεις τρεις-τέσσερις κλάσεις καλύτερος και αν έχαναν κάποια μονομαχία  μπορεί να ένιωθαν άσχημα. Στο ημίχρονο κοντρολάραμε ξανά το παιχνίδι. Μετά με αρκετές μακρινές μπαλιές τα πήγαν πολυ καλά. Η τελευταία γραμμή δυσκολεύτηκε λίγο με τη μακρινή μπαλιά. Είχαν μία δύο ευκαιρίες αλλά άκουσα πως η μεγαλύτερη από αυτές ήταν offside. Είχαμε και ευκαιρίες περισσότερες, το πέναλτι και άλλες οπότε 2 με 3-0 θα ήταν το τέλειο αποτέλεσμα αλλά και το 1-0 είναι μία χαρά!».

Στη συνέχεια μίλησε και για την πρώτη συμμετοχή του Coutinho από τη αρχή αλλά και για τους νέους παίκτες :

« Ήταν καλός.  Περίμενα να με ρωτήσετε και για τον Lucas! Eίμαι χαρούμενος, πραγματικά χαρούμενος.  Νομίζω 60-65 λεπτά ήταν η τέλεια ένταση για το παιχνίδι σήμερα. Πολύ καλό για εκείνον και πολύ καλό για εμάς. »

« Είδα κάποια πράγματα αλλά έχουν ακόμη πολλά να μάθουν.  Δεν είμαστε εδώ για να παηγυρίζουμε για την εμφάνιση κάθε νεαρού παίκτη.  Αυτό περιμένουμε, για αυτό παίζουν.  Και μετά πρέπει να δέχονται κριτική.  Δεν με νοιάει τι λέτε αλλά με νοιάζει να ακούν σε αυτά που λέμε εμείς .  Μου άρεσε ας πούμε η αντίδραση του Ojo απόψε.  Όλοι περίμεναν πως θα ξεκινούσε απόψε βασικός ως νέος αλλά δεν μου άρεσαν ένα δύο πράγματα . Αυτό δεν χρειάζεται να το πούμε αλλά να το νιώσουμε και να πάμε παρακάτω.  Απόψε νομίζω έκανε διαφορά με την ταχύτητά του όπου αναμείχθηκε.  Είναι εξαιρετικός παίκτης αλλά χωρίς ετοιμότητα δεν γίνεται τίποτα.  Είμαι χαρούμενος για αυτούς και θα κάνω ότι μπορώ για την εξέλιξη τους διότι έοχυν πολλή δουλειά να κάνουν.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com