Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Millie: «Σπάνια μιλάμε πλέον με Klopp!»

Millie: «Σπάνια μιλάμε πλέον με Klopp!»

Επιμέλεια:Νίκος Γεωργόπουλος

Ο Jurgen Klopp πρόσφατα δήλωσε πως ο James Milner δεν αγαπούσε την ιδέα του να υπηρετεί στο αρχικό σχήμα της Liverpool από τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Βέβαια, η απόδοσή του φέτος μοιάζει λες και είναι από τις αγαπημένες του θέσεις. Πάντως, όπως αποκάλυψε ο υπαρχηγός της ομάδας, δεν είναι πολλές πλέον οι φορές που μιλά με τον Γερμανό τεχνικό.

Γιατί; Μα ασφαλώς διότι πλέον χρειάζεται πολύ λιγότερη καθοδήγηση έχοντας ωριμάσει απόλυτα στο νέο του ρόλο και οι οδηγίες του γερμανού έχουν μειωθεί αισθητά. «Προφανώς όταν τα πράγματα είναι καινούρια υπάρχει μεγαλύτερη καθοδήγηση και θα ρωτήσω πράγματα αν δεν είμαι σίγουρος. Αν κάνεις κάτι λάθος θα σου το πουν αλλά αν είναι ικανοποιημένοι θα σε αφήσουν να συνεχίσεις. Προφανώς υπάρχουν παιχνίδια με ειδικές οδηγίες ή πράγματα που πρέπει να γίνουν διαφορετικά από το φυσιολογικό αλλά εκτός από αυτό δεν υπάρχουν ειδικές οδηγίες οπότε ελπίζω πως κάνω αρκετά πράγματα σωστά. Αλλά πάντα μπορείς να βελτιωθείς και υπάρχουν πράγματα μέσα στα παιχνίδια που μπορείς να τσεκάρεις μετά. Αλλά παίζω ήδη πολύ καιρό και μπορείς να μαθαίνεις και από τους συμπαίκτες σου διότι αρκετές αρχές είναι οι ίδιες. Ελπίζω να βελτιωθώ και άλλο και να συνεισφέρω στην ομάδα» δήλωσε ο Milner.

Η κίνηση της Liverpool να υπογράψε ελεύθερο τον Milner αποτελεί μία από τις πλέον έξυπνες κινήσεις της ομάδας στις μετεγγραφές τον 21ο αιώνα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com