Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mόνο «δουλειά, δουλειά, δουλειά» για τον Origi

Mόνο «δουλειά, δουλειά, δουλειά» για τον Origi

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Ένα μόνο πράγμα δήλωσε πως έχει στο μυαλό του ο Divock Origi. O Βέλγος επιθετικός, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε τον δρόμο για τη δύσκολη επικράτηση των «Reds» την προηγούμενη αγωνιστική της Premier League απέναντι στην Sunderland, αλλά και της νίκης επί της Leeds United για το EFL Cup λίγες μέρες αργότερα, δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να προσπαθεί να εντυπωσιάζει τον Klopp, όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

«Έχω μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο και δεν τα παρατάω ποτέ» δήλωσε. «Όταν το δείχνεις αυτό, έχεις την ποιότητα και να μάθεις. Φυσικά και πιστεύω στον Θεό και ότι ο καθένας θα βρει τον δρόμο του, αλλά δεν μπορείς να μάθεις τα πάντα από μόνος σου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο και υπάρχει πίεση, αλλά πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά. Αυτό σε ηρεμεί και σου δίνει αυτοπεποίθηση.»

Ο 21χρονος, ο οποίος δεν έχει βρει πολύ χρόνο μιας και οι Firmino, Coutinho και Mane εντυπωσιάζουν, ξέρει ότι πρέπει να αρπάζει τις όποιες ευκαιρίες του δίνονται, όπως και αυτή που προέκυψε με τον τραυματισμό του Phillipe Coutinho.

«Όταν δουλεύεις σκληρά και δίνεις τα πάντα, ξέρεις ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις. Όταν χαλαρώνεις υπάρχουν στιγμές που το μετανιώνεις. Απ’ όταν ήρθα δεν είχα ποτέ στιγμές που το μετάνιωσα και αυτό με ηρεμεί» πρόσθεσε ο Origi.

«Έρχεσαι εδώ και θες να παίζεις κάθε παιχνίδι. Να ευχαριστιέσαι. Η ζωή σου είναι το ποδόσφαιρο. Η πρώτη σου ιστορία είναι με μία μπάλα. Η πρώτη σου σκέψη είναι να παίξεις αλλά πάντα πρέπει να σέβεσαι τις επιλογές του προπονητή.»

«Πάντα βάζω πρώτα την ομάδα και για μένα είναι σημαντικό να είμαι σε μια κατάσταση που θα μαθαίνω και θα βελτιώνομαι. Όταν η ομάδα σε χρειάζεται, όταν ο προπονητής σε χρειάζεται, πρέπει να σαι εκεί. Έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο και κάνουμε σπουδαία πράγματα» κατέληξε ο Βέλγος.

«Ελπίζω ότι θα είμαι σε καλή κατάσταση και στη συνέχεια της σεζόν, ώστε να κάνουμε κάτι καλό αυτή τη σεζόν.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com