Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ώρα αλλαγών ενόψει Tottenham;

Ώρα αλλαγών ενόψει Tottenham;

Επιμέλεια: Κουκούλης Γιώργος

Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο ο Jurgen Klopp να προβεί σε ροτέισον στο παιχνίδι του EFL Cup απέναντι στην Tottenham, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Echo. O Γερμανός τεχνικός, αναμένεται να δώσει μία θέση βασικού στον προσφάτως επανακάμψαντα Danny Ings, ο οποίος μετά από 12 μήνες απουσίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο, θα βρίσκεται για πρώτη φορά σε θέση να ενισχύσει την πρώτη ομάδα.

Πέρα από την χρησιμοποίηση του Ings, o Klopp αναγκαστικά θα αφήσει εκτός τον Jordan Henderson, ο οποίος εκτίει ποινή λόγω καρτών, ενώ το ρεπορτάζ έχει ως πιθανά «θύματα» των αλλαγών του Klopp τους Lallana και Wijnaldum, δύο παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών προσφάτως, επομένως θα τους ήταν χρήσιμη η πρόσθετη ξεκούραση.

  Επιπλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει συμμετοχή και παικτών από την U-23, καθώς οι Marko Grujic, Ovie Ejaria, Trent Alexander-Arnold και Kevin Stewart έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι της ομάδας νέων απέναντι στην Everton, κάτι που αποτελεί ένδειξη κλήσης τους από τον Klopp στο παιχνίδι με την Tottenham. Aυτός που λογικά δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής είναι ο Sakho, ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά με την U-23 και δείχνει ότι έχει ακόμα δρόμο για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Jurgen Klopp και να φύγει από τον «πάγο», στον οποίο βρίσκεται τους τελευταίους μήνες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com