Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλύτερος του Αυγούστου ο Mane

Καλύτερος του Αυγούστου ο Mane

Επιμέλεια: Κουκούλης Γιώργος

Το βραβείο του καλύτερου παίχτη της Liverpool για τον μήνα Αύγουστο πήρε ο Sadio Mane. O Σενεγαλέζος εξτρέμ έχει ξεκινήσει την καριέρα του στη Liverpool εξαιρετικά, συμβάλλοντας τα μέγιστα και στα 3 θετικά αποτελέσματα της ομάδας στα μέχρι τώρα επίσημα παιχνίδια (Νίκες με Arsenal, Burton, ισοπαλία με Tottenham) κάτι που του χάρισε και το 77% των ψήφων του κόσμου, αφήνοντας δεύτερο – κατά πολύ – τον Phillipe Coutinho, ο οποίος συγκέντρωσε μόλις το 11% των ψήφων.

«Σημαίνει πολλά για μένα» δήλωσε στο σάιτ των «reds» ο Mane.«Δουλεύω καθημερινά και στην προπόνηση και στα παιχνίδια για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα.»

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κόσμο που με ψήφισε και είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτήν την διάκριση» συνέχισε, εκθειάζοντας τους συμπαίκτες του και την βοήθεια που του προσφέρουν κι αυτοί με τη σειρά τους: «Όμως αυτό αξίζει να απονεμηθεί σε όλη την ομάδα, όχι μόνο σε εμένα, γιατί χωρίς αυτούς εγώ δεν θα ήμουν τίποτα. Κάνουμε τα πάντα για τον κόσμο και για να κερδίσουμε παιχνίδια για χάρη τους. Χάρη στους υπόλοιπους παίκτες και το προπονητικό τιμ ενσωματώθηκα τόσο γρήγορα και μπόρεσα να προσφέρω άμεσα. Δεν οφείλεται σε μένα και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για αυτό. Δεν είχα κανένα πρόβλημα και είμαι χαρούμενος που ήρθα και ενσωματώθηκα τόσο γρήγορα.»

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος, ο οποίος ήρθε από τους «Άγιους» της Southampton για 40 εκατ. €, διαβεβαίωσε στις δηλώσεις του ότι ακόμα δεν έχει προσφέρει στον μέγιστο βαθμό που μπορεί, και ο κόσμος θα έχει να αναμένει κι άλλα: «Προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ κι άλλα. Αυτό συνεπάγεται σε καθημερινή σκληρή δουλειά, συγκέντρωση και στο να ευχαριστιέσαι τα λεπτά που περνάς στο γρασίδι, δίνοντας πάντα όσο περισσότερα μπορείς», κατέληξε ο… «δουλευταράς» Mane.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com