Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αλήθεια για Gotze/Chilwell

Η αλήθεια για Gotze/Chilwell

Επιμέλεια: Μιχάλης Καλλιγιάννης

Σύμφωνα με δηλώσεις, του έγκυρου σε θέματα της Liverpool δημοσιογράφου Tony Barrett για το JOE, o Jurgen Klopp απέρριψε τις περιτώσεις των Mario Gotze και Ben Chilwell επειδή ήταν ακριβοί.

Ο Γερμανός μέσος στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, δέχτηκε πρόταση και από την Tottenham, ωστόσο επέλεξε την Borussia Dortmund, ομάδα στην οποία αναδείχτηκε. Ο 19χρονος αμυντικός της Leicester κοστολογούνταν από την ομάδα τους στις 10.000.000 λίρες, ποσό που κρίθηκε απαγορευτικό από τους “Reds”.

O Barrett στο άρθρο του ανέφερε οτι ο Γερμανός τεχνικός θέλει στην ομάδα παίκτες οι οποίοι εναρμονίζονται με τα θέλω του. Οι παίκτες δεν θα πρέπει απλά να θέλουν να υπογράψουν στην Liverpool. Θα πρέπει να πιστέψουν στο όραμα του. Αν δεν το έκαναν, αν προσπαθούσαν να κερδίσουν τα “στοιχήματα” τους και να κερδίσουν ατομικά βραβεία δίχως κάποιο νόημα για το σύλλογο δεν θα έρχονται στην ομάδα.

Για παράδειγμα, ο Mario Gotze δεν ήθελε να υπογράψει πριν το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Klopp και ήταν ένας ακόμη λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή του.

Αντίθετα η περίπτωση του Ben Chillwell θα μπορούσε να είχε προχωρήσει αν ο Klopp δεν πίστευε ότι η αξία του ήταν υπερεκτιμημένη. Η Liverpool ήθελε να αγοράσει αριστερό μπακ καθώς ο Alberto Moreno δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και ο James Milner αναγκάζεται και παίζει στη θέση του, χάνοντας η ομάδα ένα πολύτιμο εργαλείο από το κέντρο. Εντέλει ο μικρός ανανέωσε με τους πρωταθλητές.

Αν κάποιος σκεφτεί βέβαια ότι η Liverpool πούλησε τους Jordan Ibe και Brad Smith στην Bournemouth για 21.000.000 λίρες, το πόσο που ζητάει η Leicester για τον Chillwell δεν φαντάζει λογικό.Ο 19χρονος δεν είχε πραγματοποίησει εμφάνιση στο πρωτάθλημα και τον Ιανουάριο θα μπορούσε να τον υπογράψει σαν ελεύθερο για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Klopp πιστεύει ότι δεν πρέπει να πληρώνει υπεραξίες για παίκτες διότι κινδυνεύεις να γίνεις όμηρος της τύχης σου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com