Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυσκολεύει για Leicester του Can

Δυσκολεύει για Leicester του Can

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος  

Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Emre Can στη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Liverpool κόντρα στη Leicester, η οποία συνιστά παράλληλα κια τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Anfield και της νέας Main Stand.

Ο Γερμανός μέσος αποκόμισε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο στην αναμέτρηση κόντρα στην Burton για το EFL Cup και κατόπιν αποσύρθηκε από την αποστολή της Εθνικής Γερμανίας για τα παιχνίδια κόντρα στη Φινλανδία κια τη Νορβηγία καθώς δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί. Ο παίκτης επέστρεψε στο Melwood αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν προπονήθηκε  κανονικά ούτε την Τρίτη με αποτέλεσμα να δίνει μία πραγματική μάχη με το χρόνο ώστε να είναι έτοιμος εγκαίρως για το παιχνίδι. Θεωρούμε πως δύσκολα θα τα καταφέρει καθώς αφενός πρόκειται για τον αστράγαλο που τον έει ταλαιπωρήσει και στο παρελθόν και αφετέρου πολύ δύσκολα ο Jurgen Klopp θα ρισκάρει τη συμμετοχή του αν δεν είναι απόλυτα έτοιμςο αναλογιζόμενος και το ντέρμπι της επόμενης Παρασκευής κόντρα στην Chelsea στο Λονδίνο.

Στα υπόλοιπα νέα από μέτωπο τραυματισμών, ο Sadio Mane είναι πανέτοιμος να προσφέρει ενώ και ο Mamadou Sakho επέστρεψε κανονικά σε φουλ ρυθμούς ξεκινώντας την προσπάθεια να πείσει τον προπονητή του να τον συμπεριλάβει ξανά στα βασικά του πλάνα. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Coutinho, ο οποίος θα είναι πίσω στο Liverpool την Πέμπτη το πρωί.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com