Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν αλλάζει ο μεταγγραφικος σχεδιασμος»

Klopp: «Δεν αλλάζει ο μεταγγραφικος σχεδιασμος»

Eπιμέλεια: Καλλιγιάννης Μιχάλης

 

O Jurgen Klopp επιμένει ότι τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας δεν θα αλλάξουν παρά την ήττα της ομάδας το Σάββατο στην έδρα της Burnley.

Οι κόκκινοι ηττήθηκαν με 2-0 με τον Γερμανό τεχνικό να στέκεται στις κακές επιλογές από μέρους του αλλά και στην έλλειψη υπομονής της ομάδας.

Ο Γερμανός επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Alberto Moreno λόγω και της κριτικής που δέχτηκε ο Ισπανός αριστερός μπακ. Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 31 Αυγούστου και μέχρι τότε θα πληθαίνουν οι φωνές για αγορά αριστερού μπακ. Σε δηλώσεις του ο παλιός αρχηγός της ομάδας, Jamie Carragher, δήλωσε ότι η ομάδα χρειάζεται και έναν ακόμα αμυντικό χαφ.

Εξάλλου μετά και την πώληση του Christian Benteke στη Crystal palace η Liverpool βρίσκεται με πλεόνασμα στο μεταγραφικό παζάρι. Αν δε, συνυπολογίσουμε και τα αυξημένα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και τη κατασκευή της main stand τα έσοδα έχουν αυξηθεί, γεγονός που κάνει τον κόσμο να ζητάει ενίσχυση.

O Klopp από μέρους του δηλώνει ότι έχει την απεριόριστη στήριξη από τους ιδιοκτήτες του συλλόγου και θα κάνει μεταγραφή μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Και αν και παραδέχτηκε ότι δε γνωρίζει αν θα βρεθούν έσοδα μέχρι το τέλος του μήνα, ανέφερε ότι δε θα επηρεαστεί από μια κακή εμφάνιση όπως αυτή του Σαββάτου στο Turf Moor.

“Αν άλλαζα γνώμη εξαιτίας ενός παιχνιδιού, τότε θα ήμουν σίγουρα ηλίθιος”

“Αν ίσχυε αυτό πως θα μπορούσα να βρίσκομαι εδώ;”

“Θα ξοδέψουμε λεφτά; Η απάντηση είναι δε ξέρω. Θα δούμε”

Κάποια στιγμή ο Γερμανός ρωτήθηκε για τη περίπτωση αγοράς κάποιου αμυντικού χαφ:

“Ξέρω ότι όλοι θα αγοράζατε ένα αριστερό μπακ. Αλλά και μέσο;”

“Είχαμε τον Emre Can στο πάγκο (έχει ακόμα ένα πρόβλημα τραυματισμού στη μέση και δεν είναι 100% έτοιμος) και τον Lucas Leiva εκτός αποστολής με πρόβλημα τραυματισμού και με ρωτάτε για το αν θέλω έναν ακόμα μέσο;”

O Klopp παραδέχτηκε ότι θύμωσε με τον τρόπο που δέχτηκε η ομάδα τα δύο γκολ, αλλά δήλωσε ότι το πρόβλημα της Liverpool ήταν περισσότερο επιθετικό παρά αμυντικό.

“Όλο το παιχνίδι μπορεί να εξηγηθεί από τα 2 γκολ που δεχτήκαμε. Μπορούμε να αναφέρουμε ότι σκόραραν δύο γκολ, ενώ εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πέντε. Αλλά είναι δουλειά μας να παίρνουμε το αποτέλεσμα που αξίζουμε και αναμφισβήτητα το Σάββατο αξίζαμε μόνο την ήττα.”

“Δεν μου αρέσει. Είμαι ειλικρινά θυμωμένος, ειδικά για το πρώτο γκολ το οποίο προήλθε από ένα τελείως αχρείαστο λάθος”

“Όταν ο θυμός βοηθάει νευριάζω. Αλλά δεν νευριάζω απλά για να νευριάσω”

“Δεν ήμουν θυμωμένος στο ημίχρονο , δεν είχε νόημα τότε. Αν το να είσαι θυμωμένος έχει νόημα μπορεί να είμαι θυμωμένος. Αύριο όταν χρειαστεί να δείξω αυτό που έφταιξε θα το κάνω. Αλλά να πάω στον Clyney να του πω «Πες μου ποια ιδέα είχες για αυτήν την πρώτη πασα;”. Όχι.”

Για τα γκολ τα οποία δέχτηκε η Liverpool ανέφερε:

“Ξέρω ότι μιλάμε συνέχεια για αυτό αλλά επαναλαμβάνω, δεν είναι αμυντικό πρόβλημα, είναι επιθετικό. Χάσαμε τη μπάλα στο λάθος σημείο και δεχτήκαμε τα γκολ.”

“Μπορείτε να πείτε ότι αυτά τα λάθη δε πρέπει να συμβαίνουν, αλλά πιστέψτε με στις προπονήσεις δε δίνουμε τη μπάλα κατευθείαν στον αντίπαλο.”

“Αλλά είναι μόνο το δεύτερο παιχνίδι. Έχουμε ακόμα 36 αγώνες”

“Στο παιχνίδι αυτό, παρόλα αυτά εγώ είδα κάποια καλά πράγματα. Αν μου λέγατε τη περασμένη χρονιά ότι θα αγωνιζόμασταν έτσι θα ήμουν σίγουρα έκπληκτος.”

“Πίστευα ότι μετά από τα 75 λεπτά η απόδοση και τα τρεξίματα της Burnley θα έπεφταν. Παρόλα αυτά αυτό δε συνέβη. Εμείς χάσαμε τη συγκέντρωση μας και δεν τους αναγκάσαμε να προβούν σε αμυντικά λάθη.

“Δεν είναι μια κακή μέρα. Είναι μια εμπειρία που δε θέλαμε να δεχτούμε”

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com