Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Ings

Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Ings

Το «παρών» στην τελευταία αναμέτρηση της Liverpool για την φετινή Premier League απέναντι στην West Brom ενδέχεται να δώσει ο Danny Ings, μετά από απουσία επτά μηνών, όπως προανήγγειλε και ο Jurgen Klopp.

 

Ο Ings, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών τον περασμένο Οκτώβριο, λίγες ημέρες μετά το ντεμπούτο του με την Εθνική Αγγλίας, φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του πλέον το πρόβλημα και είναι έτοιμος για την επιστροφή του, ενώ έχει εντυπωσιάσει τον Γερμανό τεχνικό με την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

 

«Υπάρχουν τρεις παίκτες που ίσως επιστρέψουν», ανέφερε ο Jurgen Klopp στη συνέντευξη τύπου πριν το Κυριακάτικο παιχνίδι, συμπληρώνοντας:

«Δεν έχω κατασταλάξει ακόμη στο ποιους θα χρησιμοποιήσω. Θα δούμε μήπως ο Danny Ings βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τη West Brom. Επίσης, οι Origi και Henderson βρίσκονται σε καλό δρόμο, ο Henderson, μάλιστα, έχει κάνει αρκετή προπόνηση. Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες, πρέπει να περιμένουμε».

 

Ο πρώην επιθετικός της Burnley αναμενόταν να επιστρέψει την ερχόμενη σεζόν στη δράση, όμως φαίνεται πως τελικά ίσως προλάβει να αγωνιστεί για μια ακόμη φορά με τους «Reds» φέτος.

 

 

«Είναι σημαντικός ο αγώνας με την West Brom, καθώς μπορούμε να κερδίσουμε μέχρι και δύο θέσεις στη βαθμολογία, βέβαια δεν είναι στα χέρια μας, αλλά αν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, οφείλουμε να νικήσουμε στο Hawthorns. Η αντίπαλός μας έκανε αρκετά καλή σεζόν και πρέπει να τα δώσουμε όλα, καθώς είναι το μόνο πράγμα που έχουμε να κάνουμε την Κυριακή το απόγευμα!», τόνισε ολοκληρώνοντας ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com