Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Ανοχή μέχρι τα Χριστούγεννα»

Carragher: «Ανοχή μέχρι τα Χριστούγεννα»

Μετά τη νέα γκέλα της Liverpool απέναντι στη Norwich ο Jamie Carragher βρήκε την ευκαιρία να τοποθετηθεί σχετικά με τον Brendan Rodgers, κάτι που σπάνια έχει πράξει μέχρι στιγμής. Βέβαια, το γεγονός αυτό συνδυάζεται και με τη μεγάλη ανησυχία του κόσμου σχετικά με το μέλλον της ομάδας, καθώς βλέπει το σκηνικό να μην αλλάζει, κάτι που παρατήρησε και ο Carragher.

O πρώην αμυντικός της Liverpool σχολίασε χαρακτηριστικά στο Sky Sports: «Η περσινή σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη, όμως η διοίκηση αποφάσισε να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία στηρίζοντάς τον παράλληλα και οικονομικά το καλοκαίρι. Όταν στηρίζεις τον προπονητή σου με μια τόσο μεγάλη επένδυση δεν μπορείς να τον κρίνεις ούτε από τα έξι, ούτε από τα οκτώ, ούτε από τα δέκα ματς. Πιθανότατα θα χρειαστεί χρόνος και ταυτόχρονα ανοχή ως τα Χριστούγεννα προκειμένου να υπάρχει χρόνος να σημειώσει βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας».

Κλείνοντας, ο Carra δήλωσε: «Στα τελευταία 18 παιχνίδια η Liverpool δεν έχει σκοράρει παραπάνω από ένα γκολ, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίζει ιδιαίτερα τον Rodgers, έναν καθόλα επιθετικογενή προπονητή». 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com