Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σύγκριση Ibe, Sterling!

Σύγκριση Ibe, Sterling!

Επιμέλεια Fanis Floros

Δύο παίκτες που μπορούν να καλύψουν τις ίδιες θέσεις, αλλά δύο διαφορετικές στάσεις επαγγελματισμού και τελικά στάσεις ζωής!

Έχει πλημμυρίσει το twitter από τα σχόλια ότι ο Ibe ζήτησε βοήθεια και ο Kenny Dalglish «έτρεξε» να βοηθήσει στις ατομικές προπονήσεις που κάνει στην Ακαδημία ο μικρός -αρνούμενος να πάει προς το παρόν διακοπές με στόχο να βελτιωθεί για τη νέα σαιζόν! Στην παράκληση του Ibe για βοήθεια ο Dalglish δεν δίστασε να αναβάλλει οποιοδήποτε πλάνο είχε για τις επόμενες μέρες, να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στο Liverpool για να βοηθήσει τον νεαρό παίκτη!!!

Ο Jordon Ibe λοιπόν δεν «έπεσε» πάνω σε κανένα άλλο παρά στον θρυλικό Kenny Dalglish για να τον βοηθήσει να ανεβάσει το παιχνίδι του στο επόμενο επίπεδο.

Οι μαθητές της Ακαδημίας Kirkby μάζευαν τα πράγματα τους και έφευγαν, όταν ο 19χρονος Ibe – που θα έπρεπε να βρισκόταν σε διακοπές- εμφανίστηκε στον Διευθυντή της Ακαδημίας Alex Inglethorp και του ζήτησε να κανονίσει μερικές έξτρα προπονήσεις για να βελτιώσει το τελείωμα του στις φάσεις.

Σε μία τυχαία τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο τελευταίος με τον Kenny Dalglish, όταν του ανέφερε το περιστατικό, ανάγκασε τον θρύλο της Liverpool να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για το John Lennon Airport και να προστρέξει προς βοήθεια του πολλά υποσχόμενου μικρού χαφ της ομάδας.

Ο Inglethorpe  δήλωσε στην Echo: «Ο Kenny Dalglish ήρθε σήμερα το πρωί και δούλεψε με τον Jordon Ibe και μένα στο πώς να τελειώνει καλύτερα τις φάσεις ο μικρός. Κυριολεκτικά ο Kenny πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ήρθε κατευθείαν εδώ.
«Η επιθυμία του Ibe να κάνει κάτι παραπάνω για να βελτιωθεί είχε ως αποτέλεσμα να έρθει ο καλύτερος για να τον βοηθήσει.
« Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει απίστευτο. Πήρα τηλέφωνο τον Kenny για κάτι άλλο και όταν του ανέφερα το γεγονός , τον είδα να φτάνει στο γήπεδο στις 10:30 με τη φόρμα του και τα αθλητικά του παπούτσια, ενώ το αεροπλάνο του είχε προσγειωθεί στις 10 στο αεροδρόμιο.
« Δουλεύοντας με τον Jordon του έδωσε μερικές εκπληκτικές συμβουλές όπως μπορείτε να φανταστείτε. Υπήρχαν μερικοί ακόμα από την ομάδα  Κάτω των 16, 5-6 άτομα. Απίστευτη μέρα για τους πιτσιρικάδες και τον Jordon Ibe να δουλεύουν με τον Kenny Dalglish.»

Η χρονιά που μας πέρασε αποδείχθηκε η καλύτερη για τον Ibe τον οποίο η Liverpool ανακάλεσε από τον δανεισμό του στην Derby County- παραγωγική η συμμετοχή του εκεί- με στόχο να τον εντάξει στην πρώτη ομάδα. Κατάφερε να κάνει 14 εμφανίσεις πριν τον τραυματισμό του στο γόνατο στον αγώνα με την Besiktas.

Αλλά ο Inglethorpe λέει ότι ο παίκτης-που πρόσφατα υπέγραψε μακρόχρονο συμβόλαιο- γνωρίζει από μόνος του ότι υπάρχει χώρος για περαιτέρω βελτίωση.
«Σίγουρα θέλει να προσθέσει στοιχεία στο παιχνίδι του, και έχει φοβερή επιθυμία να το πετύχει. Εμφανίστηκε τις 3-4 τελευταίες μέρες αλλά περιμένω να συνεργαστούμε ξανά και τις επόμενες. Η αλήθεια είναι ότι κανονικά βρίσκεται σε διακοπές αυτή την περίοδο, αλλά θέλει να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος.
«Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και νιώθω πως αναγνωρίζει ότι αυτή είναι η αρχή του «ταξιδιού» του και ότι δεν είναι ακόμα τέλειος. Έχει ακόμα αρκετά να μάθει και αρκετά πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψει, αλλά είναι ευχάριστο ότι το καταλαβαίνει κι ο ίδιος.
«Πάντα είναι ευχάριστο να έχεις ένα παίκτη που επιζητά την αυτοβελτίωση του.»

Ο Ibe αργότερα ανέβασε στο διαδίκτυο μια εικόνα με τον ίδιο και τον Kenny Dalglish λουσμένους στο φως του ήλιου στο Kirkby βάζοντας σαν λεζάντα : «Καλή προπόνηση, βελτιώνομαι στην προετοιμασία με τον Alex Inglethorpe, και τον ίδιο τον θρύλο, τον Kenny Dalglish.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com