Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απρόθυμη η Liverpool

Απρόθυμη η Liverpool

Απρόθυμη εμφανίζεται η Liverpool να ξεπεράσει το ποσό της προσφοράς που έκανε ήδη για τον Nathaniel Clyne, του οποίου το συμβόλαιο λήγει την επόμενη σαιζόν, αλλά και η ομάδα του Ronald Koeman δεν κάνει βήμα πίσω στην αρχική της εκτίμηση για το ποσό που θα πρέπει να λάβει για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Οι Κόκκινοι έκαναν ήδη μια προσφορά 10εκ λιρών η οποία όμως απορρίφθηκε ,αν και λέγεται ότι ούτε ο Brendan Rodgers θα κάνει πίσω στο κυνήγι του για τον πρώην αμυντικό της Crystal Palace.

Σύμφωνα με την Telegraph οι συζητήσεις μεταξύ των 2 ομάδων βρίσκονται σε τροχιά θετικής εξέλιξης αλλά η Southampton αρνείται να μειώσει την τιμή του παίκτη και περιμένει από τη Liverpool να ανεβάσει την προσφορά της.

Η ομάδα του Merseyside είναι απελπισμένη να «γεμίσει» το κενό στη δεξιά πλευρά της άμυνας, κάτι που προσπάθησε ανεπιτυχώς να το καταφέρει με διάφορους τρόπους τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο Glen Johnson είχε προβλήματα τραυματισμών, ενώ και ο Javier Manquillo έκανε μόνο 10 εμφανίσεις ως βασικός στη θέση αυτή.

Ο πρώτος πρόκειται να αφήσει το Anfield στο τέλος του συμβολαίου του αυτόν τον Ιούνιο ενώ και ο Manquillo που θα μπορούσε να μείνει για άλλο ένα χρόνο ως δανεικός φαίνεται να μην πείθει τον Rodgers για την παραμονή του στην ομάδα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com