Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε ο Sturridge

Ανανέωσε ο Sturridge

Παίκτης της Liverpool θα παραμείνει για αρκετά ακόμη χρόνια ο Daniel Sturridge όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και όλα έδειχναν ότι σύντομα θα έφταναν σε συμφωνία. Οι λεπτομέρειες που προβλέπονται στο νέο συμβόλαιο δεν έγιναν γνωστές.

Αμέσως μετά ο Sturridge δήλωσε: «Νιώθω υπέροχα. Είναι μια τεράστια ημέρα της ζωής μου. Δεσμεύομαι με τον σύλλογο και θέλω να του δώσω τα καλύτερά μου χρόνια. Αυτά που έρχονται. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται και αυτός είναι ο λόγος που έδεσα το μέλλον μου. Όλοι στον σύλλογο είναι εξαιρετικοί απέναντί μου και κατά συνέπεια η απόφασή μου ήταν εύκολη. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη των πραγμάτων. Μπορεί να έκανα κάποιες καλές εμφανίσεις έως τώρα, αλλά είναι μόνο η αρχή όσων μπορώ να δείξω. Δεν αισθάνομαι ότι έχω φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου. Ανυπομονώ να δουλέψω σκληρά.

 Πέρυσι φτάσαμε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε πως στο άμεσο μέλλον θα κατακτήσουμε κάποια τρόπαια για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Όλοι περιμένουν ένα τρόπαιο. Αλλά τέτοιος σύλλογος είμαστε. Αυτό είναι το Livepool Way.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com