Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Enrique: «Θα είμαι έτοιμος»

Enrique: «Θα είμαι έτοιμος»

Ο Jose Enrique την περασμένη σεζόν ήταν από τους πιο άτυχους παίχτες της Liverpool. Ένας τραυματισμός που υπέστει στο γόνατο τον άφησε πολύ πίσω και αυτό γιατί δεν μπορούσε να αγωνιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μάλιστα υποβλήθηκε και σε χειρουργίο. Πλέον ο αριστερός μπακ της Liverpool βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως υποσχέθηκε στους φιλάθλους της ομάδας, πως στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος. Ο Jose Enrique είναι ένας πολύ σημαντικός παίχτης και μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα αν καταφέρει να βρει τη φόρμα του, καθώς όπως είναι λογικό την έχει χάσει μετά από τόσο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος, δήλωσε: «Νιώθω καλά. Πλέον βρίσκομαι μαζί με όλους τους άλλους στην ομάδα και δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Γυμνάζομαι καθημερινά και σιγά-σιγά με το σωστό τρόπο θα επανέλθω. Αν ο προπονητής μου θέλει να παίξω στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, φυσικά και θα είμαι έτοιμος».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com