Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Εβδομάδα των Παθών για την Liverpool (Μέρος 2ο)

Η Εβδομάδα των Παθών για την Liverpool (Μέρος 2ο)

Όπως γνωρίζετε την Εβδομάδα Παθών, ακολουθεί η Ανάσταση και εμείς φυσικά ελπίζουμε αφού το σήμα της ομάδας αν δεν ήταν το Liverbird θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ο Φοίνικας που γεννιέται ξανά από τις στάχτες του.

Η ιστορία αυτής της ομάδας είναι γεμάτη από ανατροπές.

Στην παρούσα σειρά άρθρων συνεχίζουμε να εξετάζουμε τους πιθανούς λόγους της πτώσης στο φορμάρισμα των Κόκκινων στην πιο κρίσιμη περίοδο της σαιζόν.

Συναισθηματικό φορτίο.

Θα ήταν αρκετό βολικό να σημειώσουμε ως πιθανό λόγο μιας αχρείαστης απόσπασης των Κόκκινων από τους στόχους τους, την ανακοίνωση της αποχώρησης του Jurgen Klopp.

Φυσικά και υπάρχει ένας βαθμός αβεβαιότητας στους παίκτες καθώς περιμένουν να μάθουν την ταυτότητα του νέου manager και αν αποτελούν μέρος των σχεδίων του. Για τους Salah, Van Dijk, Alexander-Arnold υπάρχει επίσης το σοβαρό θέμα του ξεκαθαρίσματος όσο αφορά το μέλλον τους, καθώς μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους.

Δεν υπάρχει πάντως εσωτερική ένδειξη πως η επικείμενη αποχώρηση του Klopp έχει συνεισφέρει σε αυτήν την πτώση. Το επιτελείο του μάλιστα ανέφερε πως μετά την συνέντευξη του τον Γενάρη, οι Κόκκινοι κέρδισαν 9 από τους 10 αγώνες τους, με μοναδική ήττα εκείνη στο Emirates από την Arsenal.

Μάλλον τα αποδυτήρια φάνηκε να δυναμώνουν περισσότερο σε θέληση, με τον Van Dijk να δηλώνει την φλεγόμενη επιθυμία των παικτών να τελειώσουν την εποχή Klopp με όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια.

Δεν θα πρέπει όμως να αρνηθούμε ότι στους πρόσφατους μήνες υπάρχει ένα συναισθηματικό ‘άδειασμα’. Η Liverpool ζει εδώ και καιρό στην κόψη του ξυραφιού και αυτό κάποια στιγμή θα είχε την επίδραση του.

Θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω στην άνετη νίκη με 4-1 στο Brentford, στα μέσα Φεβρουαρίου, για να θυμηθούμε την άνεση που ένιωθαν τόσο οι παίκτες όσο και οι οπαδοί στο 2ο ημίχρονο ενός αγώνα.

Στον αγώνα εναντίον της Luton στο Anfield, οι Κόκκινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και έπρεπε να κάνουν την υπέρβαση στο 2ο ημίχρονο για να σιγουρέψουν τους βαθμούς της νίκης. Μετά ήρθαν ο δραματικός τελικός του Carabao Cup εναντίον της Chelsea, το νικητήριο τέρμα εναντίον της Forest στην εκπνοή του αγώνα, η χωρίς ανάσα ισοπαλία με 1-1 εναντίον της City, η ήττα με 4-3 στο Old Trafford για το FA Cup, οι μη πειστικές νίκες εναντίον των Brighton και Sheffield United και η απογοητευτική ισοπαλία με 2-2 στο Old Trafford.

Οι Κόκκινοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν το πόδι τους από το γκάζι βασιζόμενοι στο αποτέλεσμα κάθε αγώνα, ‘ματώνοντας’ για αυτά, χωρίς να καταφέρουν, να εξασφαλίσουν μια ακολουθία νικών ‘χαλαρών’ εναντίον υποδεέστερων ομάδων.

Συνεχίζεται…

Η Εβδομάδα των Παθών για την Liverpool (Μέρος 2ο)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com