Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φήμες για reunion Lijnders με Chamberlain στην Besiktas

Φήμες για reunion Lijnders με Chamberlain στην Besiktas

Ο Pepijn Lijnders εξετάζεται για τον κενό προπονητικό ρόλο στην Besiktas, με τον τουρκικό σύλλογο να βρίσκεται σε αναζήτηση μετά την απόλυση του Fernando Santos την περασμένη εβδομάδα.

Το δεξί χέρι του Jurgen Klopp απέκλεισε γρήγορα τον εαυτό του από το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Γερμανό αυτό το καλοκαίρι, επιλέγοντας αντ’ αυτού να αναζητήσει μια νέα ευκαιρία αλλού.

Ο 41χρονος έχει συνδεθεί με τον Ajax εδώ και αρκετές εβδομάδες και θεωρείται «υποψήφιος» για να διορθώσει το καράβι καθώς διανύει μια μεταβατική περίοδο.

Όμως δεν είναι οι μόνοι που έχουν βάλει στο μάτι τον Lijnders, με τον James Pearce της Athletic να αναφέρει ότι η Besiktas έχει δείξει ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του Ολλανδού.

Ο τουρκικός σύλλογος πρόκειται να τερματίσει κοντά στους 40 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Galatasaray τη φετινή σεζόν και φυσικά, είναι το σπίτι του πρώην κόκκινου Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο Oxlade-Chamberlain υπέγραψε στην τουρκική ομάδα το καλοκαίρι ως ελεύθερος και έκτοτε έχει αγωνιστεί 23 φορές.

Το δημοσίευμα του Pearce έρχεται μετά τον ισχυρισμό της τουρκικής Sabah ότι η Besiktas έχει εντοπίσει τον Lijnders ως ρεαλιστικό στόχο για την κάλυψη της θέσης, την οποία προσωρινά καταλαμβάνει ο Serdar Topraktepe.

Η Besiktas απέλυσε τον Santos μετά από ένα σερί πέντε αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη, ήταν ο τέταρτος προπονητής της φέτος, αφού προηγουμένως είχε απολύσει τους Senol Gunes, Burak Yilmaz, και Riza Calimba.

Δεν είναι και ο πιο σταθερός σύλλογος για τον Lijnders κατά την επιστροφή του στη σόλο προπονητική του καριέρα, αλλά ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να πάει σε έναν σύλλογο που θα αποδείξει ότι τον «θέλει πραγματικά».

«Είμαι ενθουσιασμένος να διαχειριστώ, είμαι ενθουσιασμένος να πάω, να βρω τον κατάλληλο σύλλογο που πραγματικά θέλει εμένα»,
δήλωσε μετά την ανακοίνωση του αποχώρησης του Klopp .

Φήμες για reunion Lijnders με Chamberlain στην Besiktas
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com