Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι απογοητευμένος που δεν περάσαμε»

Klopp: «Είμαι απογοητευμένος που δεν περάσαμε»

Ο Jürgen Klopp δήλωσε χαρούμενος με το ξεκίνημα της ομάδας του στο Bergamo κόντρα στην Atalanta το βράδυ της Πέμπτης, αλλά δυσαρεστημένος με τον αποκλεισμό, ο οποίος όμως συνέβη στο Anfield.

Ο Γερμανός για τον αγώνα και τον αποκλεισμό δήλωσε:

“ Μου άρεσε ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Δεν χάσαμε την πρόκριση απόψε, τη χάσαμε εντός έδρας. Γι’ αυτό πρέπει –και είναι πολύ εύκολο– να συγχαρούμε την Atalanta γιατί της άξιζε να περάσει. Όταν κερδίζεις εναντίον μας με 3-1, ειδικά με αυτόν τον τρόπο, αξίζεις να περάσεις, απολύτως. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Ωστόσο, μου άρεσε το παιχνίδι μας, ειδικά το ξεκίνημα. Μου άρεσε η δέσμευση και η επιθυμία, η δύναμη που αναπτύξαμε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι καλύτερο είναι να σκοράρεις ξανά, διαφορετικά γιατί είναι δύσκολο να κρατήσουμε το μηδέν πάνω από 90 λεπτά. Όπως είναι πάντα, ένα δεύτερο γκολ θα βοηθούσε λίγο, θα ήταν καθοριστικό γιατί είδατε ότι η Atalanta ξεκίνησε πολύ δυνατά, με αυτοπεποίθηση, αλλά με τις λίγες καταστάσεις που είχαμε νομίζω ότι τους δώσαμε κάποιες ανησυχίες. Κατάλαβαν και τότε ότι δεν θα ήταν εύκολο και αυτό είναι το παιχνίδι που τους δώσαμε, οπότε είμαι πολύ καλά με αυτό. ”

“ Είμαι απογοητευμένοι που δεν περάσαμε αλλά όχι θυμωμένοι ή κάτι τέτοιο. Τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και αυτό θα κάνουμε. Έχουμε λίγες μέρες για να ανακάμψουμε, θα το κάνουμε αυτό, και μετά θα ταξιδέψουμε μεθαύριο στο Λονδίνο και θα παίξουμε με τη Fulham, κάτι που θα είναι δύσκολο, αλλά θα δώσουμε τα πάντα. Αυτός είναι ο ανταγωνισμός μας τώρα. ”

“ Είδα μια καλή αντίδραση από την πλευρά μου, προφανώς δεν είχαμε καλή εβδομάδα την περασμένη εβδομάδα. Αυτή, αν θέλουμε, ήταν η αρχή για το υπόλοιπο της σεζόν με ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση και έτσι το βλέπουμε. ”

Για τη διαφορά απόδοσης ανάμεσα στα 2 ημίχρονα:

“ Κοιτάξτε, το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε αυτό το ρυθμό. Για εμάς, είδατε απόψε τον Trent Alexander-Arnold που δεν είχαμε εδώ και λίγο καιρό. Όσο ήταν φρέσκος, μαζί με τον Macca [Alexis Mac Allister] έθεταν το ρυθμό, το ρυθμό του παιχνιδιού. Προφανώς του είχε τελειώσει λίγο η βενζίνη. Ο Macca έπρεπε να περάσει από αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι τρελό και ο τρόπος που το έκανε ήταν εντελώς τρελός, αλλά αυτή ήταν η διαφορά. ”

“ Μπορούμε να το κάνουμε συνήθως [διατηρούμε το ρυθμό] αλλά απόψε δεν ήταν τόσο εύκολο. Αν μπορούσαμε να κρατήσουμε έναν υψηλότερο ρυθμό για λίγο περισσότερο, νομίζω ότι ό,τι άλλαξε η Αταλάντα στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν [ο λόγος]. Στο πρώτο ημίχρονο πίεσαν πολύ ψηλά, αυτό που έκαναν πάλι στο τέλος, στη μέση του παιχνιδιού ίσως όχι τόσο πολύ, έτσι είναι, αλλά δεν ήταν αυτή η διαφορά.

“ Νομίζω ότι απόψε όταν ήμασταν πραγματικά στο παιχνίδι ήμασταν δύσκολο να παίξουμε και σε άλλες στιγμές ήμασταν πιο εύκολο να αμυνθούμε. Δεν είχαμε αρκετές ευκαιρίες για αυτό. Πρέπει να δημιουργήσουμε λίγο περισσότερο από ό,τι κάναμε ήδη στο πρώτο ημίχρονο γιατί είναι πάντα ξεκάθαρο ότι χρειάζεστε τα αποτελέσματα για να αποσταθεροποιήσεις λίγο τον αντίπαλο. ”

“ Αν έχεις δεύτερο γκολ, τότε είναι δύσκολη κάθε μπάλα και το επόμενο γκολ είναι η παράταση, αλλά δεν φτάσαμε σε αυτό το σημείο, οπότε δεν θα μάθουμε ποτέ πραγματικά πώς θα ήταν αυτό. Αλλά και πάλι, όπως είπα, η Atalanta αξίζει να περάσει και είμαι καλά με αυτό. Δεν θέλω να περάσω αν δεν το αξίζω, οπότε είναι όλα καλά. ”

Δυσαρεστημένος με τον αποκλεισμό ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com