Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Χρειαζόμαστε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση»

Klopp: «Χρειαζόμαστε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση»

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου από το Gewiss Stadium ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Atalanta για τα προημιτελικά του Uefa Europa League.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε πρώτα για τις συγκρίσεις της ανατροπής του 2019 με τη Barcelona:

“ Τι είναι παρόμοιο; Το αποτέλεσμα σίγουρα. Η απόδοση δεν είναι πραγματικά, χάσαμε 3-0 στη Βαρκελώνη και ο κόσμος δεν ήξερε πώς έγινε αυτό και τώρα χάσαμε 3-0 εντός έδρας και τώρα παίζουμε εκτός, είναι τεράστια διαφορά.
Είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτό είναι όλο. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Θα δούμε αν αυτό είναι δυνατό. ”

“ Σε στιγμές είχαμε πολύ καλές στιγμές, αλλά άξιζαν απόλυτα τη νίκη και έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Ας ξεκινήσουμε με πολύ καλύτερη απόδοση και ας προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα δούμε πόσος χρόνος απομένει στο τέλος. ”

Αν θα κάνει μια παρόμοια ομιλία στους παίκτες του πριν τη σέντρα:

“ Ναι, την έχω γράψει ήδη! Θυμάμαι ότι συνήθως δεν προετοιμάζομαι για αυτό. Τι θα πω στα αγόρια θα το σκεφτώ αύριο. Αλλά σίγουρα τίποτα για αυτό στη συνέντευξη Τύπου. ”

“ Θυμάμαι ότι έλεγα αν αποτύχουμε, ας αποτύχουμε με τον πιο όμορφο τρόπο και θα το ξαναπώ. Πολλοί οπαδοί πίστευαν ότι αυτό ήταν (μετά το πρώτο σκέλος), αλλά τώρα λιγότεροι πιστεύουν ότι έχει ήδη κριθεί η πρόκριση. Είμαστε εδώ, αυτό είναι καλό. Ας δούμε. Αν κερδίσουμε, οι παίκτες θα βρουν έναν λόγο να πουν αυτό που είπα μετά τον αγώνα, αλλά αν χάσουμε κανείς δεν θα ξέρει τι είπα. ”

Για το πρόβλημα του Conor Bradley:

“ Αν θέλουμε να κερδίσουμε, καλύτερα να μην δεχθούμε γκολ, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος του αγωνιστικού πλάνου. ”

“ Νομίζω πως ο Gravenberch είχε μερικές παρόμοιες ενοχλήσεις, οπότε ο Conor θα μπορούσε να επιστρέψει την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, τέντωσε τους συνδέσμους αρκετά σοβαρά, ώστε να μην είναι εδώ. ” Είπε ο Klopp.

Για τα man to man μαρκαρίσματα της Atalanta:

“ Παίξαμε πριν από τέσσερα χρόνια με την Atalanta και έπαιξαν έτσι και το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό εδώ. Το πρόβλημα δεν είναι το μαρκάρισμα, εμείς δεν τα πήγαμε καλά και αυτοί τα πήγαν καλά. Πρέπει να πάμε καλύτερα. Πέσαμε στα χέρια τους. “

“ Αύριο το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο καθώς δεν χρειάζονται να σκοράρουν καθόλου. Δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνουν. Δεν είναι εύκολο όταν προηγείσαι 3-0. Διαπιστώσαμε ότι όταν κερδίσαμε 5-0 εδώ, χάσαμε 2-0 στον εντός έδρας αγώνα. Θα δούμε ποιος θα αντιμετωπίσει καλύτερα την κατάσταση. Αν περάσει η Atalanta, το αξίζει, αν όχι, τότε έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερο. ”

“ Από όσο ξέρω, μας επιτρέπεται να παίξουμε αύριο, οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε. Είμαστε 100.000% συγκεντρωμένοι. ”

“ Είμαστε εδώ μόνο για έναν λόγο. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτή είναι μια υπέροχη περιοχή, αλλά δεν την κοιτάξαμε καν. Είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο. ”

“ Κάνω αυτή τη δουλειά για αρκετό καιρό, για να γνωρίζω πως υπάρχουν δύο σκέλη. ”

Ο Jürgen Klopp μίλησε ενόψει της ρεβάνς με την Atalanta.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com