Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Atalanta – Liverpool (preview)

Atalanta – Liverpool (preview)

Επαναληπτικός της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa League, με τη Liverpool να φιλοξενείται από την Atalanta στο Gewiss Stadium του Bergamo το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds μετά την ήττα του πρώτου αγώνα με 0-3 στο Anfield έχουν ένα βουνό να ανέβουν, ενώ η ήττα με 0-1 από την Crystal Palace την Κυριακή μόνο πιο δύσκολη έκανε την κατάσταση εντός συνόρων.

Άσχημο αποτέλεσμα είχε όμως και η Atalanta τη Δευτέρα, η οποία ήρθε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στη Hellas Verona, παρότι προηγήθηκε νωρίς με 2-0.

Οι Reds είναι δεδομένο πως θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν μια ακόμη ανατροπή στα Κύπελλα Ευρώπης, αγωνιζόμενοι με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς το Europa League αποτελεί στόχο από την αρχή της σεζόν, με το στραβοπάτημα της περασμένης εβδομάδας να μην αλλάζει τα πλάνα.

Από την ενδεκάδα της Κυριακής θα υπάρξουν μερικές αλλαγές, με τον Quansah να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας, τον Joe Gomez να ξεκινά πιθανότατα στο δεξί άκρο της.

Για τη μεσαία γραμμή είναι φαβορί οι Szoboszlai, Mac Allister και Elliott, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα μπορούσε να αποτελείται από τους Salah, Gakpo και Jota.

Εκτός θα μείνει ο Conor Bradley που τραυματίστηκε την Κυριακή, καθώς και οι Thiago, Matip και Doak.

Η Atalanta δεν έχει να αντιμετωπίσει νέους τραυματισμούς και θέλει να υπερασπιστεί το ισχυρό προβάδισμα που πήρε στο Anfield.

Περιμένουμε μια παρόμοια προσέγγιση στον αγώνα από τον Gasperini, με τη Liverpool πάντως να θέλει να βρει αυτή τη φορά το γρήγορο γκολ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος, Francois Letexier.

Στο ίδιο γήπεδο, οι Reds είχαν επικρατήσει με 0-5 το 2020.

Για τη μεγάλη ανατροπή στο Bergamo οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com